Neler Yeni

Ryzen 1600 "AF" işlemci GIGABYTE A320M S2H Overclock yapılır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
huseyn memmedov
B450M s2h anakarta ryzen overclock edilebilir işlemciler overclock edebiliriz dimi?

Keremdiyola

80+ Bronze

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe
merhaba: Ryzen 1600 "AF" işlemci alacağım bununla birlikte GIGABYTE A320M S2H anakartını almak istiyorum bu anakarta işlemci overclock olunur mu?
bu konuda bilgi edinmek istiyorum. daha önce bu ikilini alan arkadaşlar bana bir billgi verirseniz sevinirim.
hocam overclock için anakart değiştirmeye değermi

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
huseyn memmedov
Kimse sormamış.
1600Af yi sıfır mı ikinci el mi alacaksınız?
Fiyatı makul değilse daha güzel öneriler yapalım.
anakart sıfır işlemci ikinci el bula bilirsem makul fiyata alacağım tarık beyin bu işlemci hakında güzel yorumlarını gördüm

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
anakart sıfır işlemci ikinci el bula bilirsem makul fiyata alacağım tarık beyin bu işlemci hakında güzel yorumlarını gördüm
Bu işlemci güzel bir işlemci ilk çıktığında fiyatı çok makuldü.Ama şuan ikinci el fiyatları da fırlamış durumda.Şahsen oyun için alacaksanız size farklı önerilerde bulunayım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
huseyn memmedov
hocam overclock için anakart değiştirmeye değermi
anakart değişdirmiyorum yeni pc toplamak niyetindeyim. ryzen 1600 af işlemcinin overclock edildiyinde iyi sonuçlar verdiğini görmüşdüm tarık beyin videolarında. onun için overclock edilebilir bir anakart istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işlemci güzel bir işlemci ilk çıktığında fiyatı çok makuldü.Ama şuan ikinci el fiyatları da fırlamış durumda.Şahsen oyun için alacaksanız size farklı önerilerde bulunayım.
buyur

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
anakart değişdirmiyorum yeni pc toplamak niyetindeyim. ryzen 1600 af işlemcinin overclock edildiyinde iyi sonuçlar verdiğini görmüşdüm tarık beyin videolarında. onun için overclock edilebilir bir anakart istiyorum

buyur
Kaç lira bütçeniz anakart ve işlemci için toplamda?

Yagiz20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
YağızEfe

buyur
he hocam tamadır bende oc için anakart değiştiriyosunuz sandım :D

Phenoma

80+ Silver
merhaba: Ryzen 1600 "AF" işlemci alacağım bununla birlikte GIGABYTE A320M S2H anakartını almak istiyorum bu anakarta işlemci overclock olunur mu?
bu konuda bilgi edinmek istiyorum. daha önce bu ikilini alan arkadaşlar bana bir billgi verirseniz sevinirim.
A320 OC yapılamaz ama bir de bu video var... :rolleyes:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret