En ucuz ilan öyle 500'e deneyebilirsiniz bence.Başlıktaki işlemcimi fanıyla birlikte 450 TL ye satsam iyi midir.
Doğru aslında ama alıcı kişi hemen almayı kabul etti yani ilana bile koymadım bir tanıdığa gidecek de denebilir.En ucuz ilan öyle 500'e deneyebilirsiniz bence.
Bn 600 e satmistim 2022 deDoğru aslında ama alıcı kişi hemen almayı kabul etti yani ilana bile koymadım bir tanıdığa gidecek de denebilir.
2022 de daha pahalıydı sankiBn 600 e satmistim 2022 de
2022de anakartlar ucuz diye işlemciler pahalıydı şimdi tam tersi.Bn 600 e satmistim 2022 de
hocam peki konuyla alakasız olacak yeni bir kule tipi soğutma almak istiyorum bütçem 500 tl ama zorlarsam 550 600 yapabilirim önerileriniz nelerdir acaba?ver direk 450ye iyi fiyat.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2022de anakartlar ucuz diye işlemciler pahalıydı şimdi tam tersi.
Dark Freexer x123hocam peki konuyla alakasız olacak yeni bir kule tipi soğutma almak istiyorum bütçem 500 TL ama zorlarsam 550 600 yapabilirim önerileriniz nelerdir acaba?
hocam benim işlemci cpb açıkken 97 derece görüyordu bu soğutucu cpb açıkken soğutmaya yeter miDark Freexer x123
yeterhocam benim işlemci cpb açıkken 97 derece görüyordu bu soğutucu cpb açıkken soğutmaya yeter mi