OğuzKağan08
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
MoRuQ DoKuZ BiN YüZ eF daa ii
Buna Ne diyorsunSıvı soğutma çok fazla. T5 RGB falan yetecektir.
Snowman T5 CPU Soğutucu Fan RGB Light Board Çift Fan Fiyatları ve Özellikleri
2 slotlu anakartlarda bellek yuvalarına engel olacaktır ayrıca çok iyi değil.Buna Ne diyorsun
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Değerler sizce nasıl hocam tavsiyeniz varmı.Sıvı soğutma çok fazla. T5 RGB falan yetecektir.
Snowman T5 CPU Soğutucu Fan RGB Light Board Çift Fan Fiyatları ve Özellikleri
FAZLA iyi. Hemde çok fazla.Değerler sizce nasıl hocam tavsiyeniz varmı.
Şuan için 4ghz ile kullanıyorum pek gerek duymuyorum açmaya soğutucu konusunda endişeliyim 60 dereceler benim için yüksek sınır niteliğinde likid metal termal macun ve iyi soğutucu ile 5ghz yapmak planım ve günlük kullanım olarak 4.5 GHz yapmak istiyorum. Birde sizin yapmış olduğunuz 4.9luk skor da tek çekirdek skorunuz mu yoksa tüm çekirdeklerde mi aldınız o sonucu ve sistem herhangi bir sorun çıkarttı mı.FAZLA iyi. Hemde çok fazla.
Tek çekirdek. Şuan aktif olarak 1.4v 4.5 GHz kullanıyorum. All core rekorum 1.525v 4.7 GHz.Şuan için 4ghz ile kullanıyorum pek gerek duymuyorum açmaya soğutucu konusunda endişeliyim 60 dereceler benim için yüksek sınır niteliğinde likid metal termal macun ve iyi soğutucu ile 5ghz yapmak planım ve günlük kullanım olarak 4.5 GHz yapmak istiyorum. Birde sizin yapmış olduğunuz 4.9luk skor da tek çekirdek skorunuz mu yoksa tüm çekirdeklerde mi aldınız o sonucu ve sistem herhangi bir sorun çıkarttı mı.
Bir silikon testi yapar mısın belki platinium sample olabilir.Bende de ryzen 3 3100 var 1.184 volt ile 4.5ghz yaptım stok soğutucu ile 65 67 derecede kaldı. Silikon kalitesi nedir bilmiyorum hiç, sıvı soğutma düşünüyorum 5ghzi geçebilir isem kendim bir soğutma yapacağım düşünceleriniz, tavsiyeleriniz nelerdir.
En son overclock işlemini intel core 2 quad 8400 ile yaptım sonra PC de bir arıza meydana geldi ve bozuldu 1 2 ay önce PC topladım. İşlemcim ile ilgili forumlarda yorumlara bakarken oc rekoru başlığınıza geldim baya etkilendim ve dün tekrardan yaptım forumlarda şuan ki ulaştığım hızlara yüksek voltaj değerleri ile gelmişlerdi benim voltaj değerlerim mi hatalı yada yanlış yere mi bakıyorum diye düşündüm doğruydu işlemcimin silikon kalitesini bilmiyorum o bahsettiğiniz testi yapmadım 4,7ghze ulaştığınızda kaç derece sıcaklığa ulaştınız?Tek çekirdek. Şuan aktif olarak 1.4v 4.5 GHz kullanıyorum. All core rekorum 1.525v 4.7 GHz.
Bu gece indirip deneyeceğim programları yarın sonuçları atmaya çalışırım.Bir silikon testi yapar mısın belki platinium sample olabilir.
keşke yazsa ya. bende de aynı işlemci ve anakart var çok işe yarar. @RevDeisDou duy sesimiziHelal kral bu overlock reberi yazda gönlümüz şenlensin
Hocam bu sample olayı tamamen şansa mı bağlı?AMD Ryzen 3 3100 @ 4690.49 MHz - CPU-Z VALIDATOR
[m9wqp6] Validated Dump by DESKTOP-8NV79QN (2020-10-03 18:34:09) - MB: Gigabyte B450M S2H - RAM: 16384 MBvalid.x86.fr
Bu kadar çıktı yapcak bir şey yok arkadaşlar Bronze Sample