Neler Yeni

Ryzen 3 3100 GTX 1660 süper warzone da darboğaz yapmaya başladı

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Merhaba arkadaşlar iki güne kadar warzone da 120 FPS alırken bir anda 40-50 FPS almaya başladım. Biraz uğraştıktan sonra bayağı bir darboğaz olduğunu gördüm. 1 yıldır çok güzel FPS alıyordum işlemcim ryzen 3 3100 ekran kartı GTX 1660 süper 16 GB 3200 MHz ram yardımcı olursanız memnun olurum hayırlı cumalar güzel muhabbetler

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,944
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
3100 , 1660s darboğaz yapmaz. Genelde her guncellemede warzone fps değişken oluyor.

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3100 , 1660s darboğaz yapmaz. Genelde her guncellemede warzone fps değişken oluyor.
Evet doğrudur ama darboğaz yapmaz. Ama şuan gpu 60 CPU 90 civarında. Guncellmeden önce gpu 96-99 arası CPU 60-70 arasıydi

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
İşlemci modeli yükseltme şansınız varsa baya fark eder diye düşünüyorum. Online ve kalabalık oyunlarda işlemci de önemli.

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
oyunun optimisazyonu ile alakalı sanırım. cyberpunk ilk çıktığı zamanda 3100+1660s darboğaz yapıyordu kalabalık yerlerde

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İşlemci modeli yükseltme şansınız varsa baya fark eder diye düşünüyorum. Online ve kalabalık oyunlarda işlemci de önemli.
Normalde darboğaz testinde % 0.1 çıkıyor yani gpu ve CPU arasında harika bir uyum var. Normalde guncelleme sonrasında FPS düşer ama darboğaz olmazdi

deadfellow

80+ Silver
En İyi Cevap
3
4 core 8 thread islemci her turlu darboğaz yapar. Warzone da 120 fpsten 50-60 fps.alman darbogazdan değil ama

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İyi olur tabikide hemen yapma imkanınız varsa hemen yapın.
İmkanım var ama benim anlamadığım bir anda neden darboğaz yapar ve işlemci değişirde darboğaz devam ederse vay halime 🤣

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,252
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
İmkanım var ama benim anlamadığım bir anda neden darboğaz yapar ve işlemci değişirde darboğaz devam ederse vay halime 🤣
Oyunda veya bilgisayarda suanlik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşlar nasıl düzelteceğin hakkında yardim etmemiş, o fps sorununu bir şekilde çözersin illa işlemci değişmen gerekmiyor

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Oyunda veya bilgisayarda suanlik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşlar nasıl düzelteceğin hakkında yardim etmemiş, o fps sorununu bir şekilde çözersin illa işlemci değişmen gerekmiyo
Fazla bilgim olmadığı için sizlere danışmak istedim. Daha yeni 144 Hz monitör aldım ayarları çok düşurursem 130 civarı alıyorum. Normal ayarlarda 110 -120 FPS alıyorum ne yaparsam yapayım kesinlikle darboğaz olmuyordu yaklaşık bir yıl oldu sistem yapalı yine bu forumdan yardım alarak yaptım monitörü de Abdullahin sayesinde ucuza aldım. Şuan canım çok sıkkın inşallah düzelir ilgi ve alakanız için teşekkür ederim iyi günler

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Oyunda veya bilgisayarda suanlik bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum diğer arkadaşlar nasıl düzelteceğin hakkında yardim etmemiş, o fps sorununu bir şekilde çözersin illa işlemci değişmen gerekmiyor
Ne gerek var R5 3600 veya R5 5600 gibi işlemcileri demi ama, çok pahalı işlemciler.
Şu ana kadar sorunsuz çalıştırması da arkadaşı 1 sene kadar götürmesi de gayet iyimiş bence. Warzone da az buz bir oyun değil. Güncelleme ile sistem gereksinimi artmış ise işlemci değişmeden bir şey değişeceğini sanmam. Ancak optimize sorunu ise işlemcisi iyi olanda da benzer sorunlar olmalı değil mi? Öyle bir durumda sonraki güncellemeyi beklesin demek lazımdı.
Her neyse, madem çözülebileceğine inanıyorsunuz 1660S ve R3 3100 sahibi olup da bu sorunu bu oyunda yaşamayan varsa oyun ayarlarını arkadaşa aktarsın der kenara çekilirim. Ancak R3 3100 işlemci ve online kalabalık bir oyun, bence işlemciyi yükseltmesi uzun soluklu rahatlatacaktır arkadaşı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,558
Üyeler
164,521
Son üye
JonathanW1ck
Top Bottom