Yardım Ryzen 3 3100 hakkında bilgi amaçlı

Reaksiyon skoru
16
Selamlar,
Ryzen 3 3100 işlemci almakta karar kıldım. Fakat fanlı fansız kutusuz birsürü seçeneği var hangisini almalıyım bilgi verebilir misiniz ? buldugum en uygun fiyat şu:

Selamlar,
Ryzen 3 3100 işlemci almakta karar kıldım. Fakat fanlı fansız kutusuz birsürü seçeneği var hangisini almalıyım bilgi verebilir misiniz ? buldugum en uygun fiyat şu:

Ürün sıfırsa fanıyla beraber gelir zaten.

Stok soğutucu olmasına dikkat etmen önemli olur :)

Siz bilirsiniz ayni sey.Stok sogutucusu olsun.Garanti durumlarini bilmiyorum.

Fiyatına göre çok iyi işlemci soğutucusu gayet yeterli. Performansı yüksek. Kullanmak için alınır. Ama iki ay sonra üst işlemciye geçerim diyerek sistem kurmaya gelmez

Attığım linkteki ürün fan ile mi geliyor bilmediğim için soruyorum pişman olmayayım daha sonra kısıtlı bütçe ile sistem topluyorumda

Stock soğutucu olsun termal macun zaten stok soğutucuda var diye biliyorum

''Ürün kesinlikle sorunsuz fan ile birlikte gelmektedir tavsiye ediyorum'' böyle bir yorum mevcut Stok Fanı var yazıyor :)

Anladım. Fps oyunları oynamayı tercih etmiyorum yayın ve Simulator oyunları için yeterli olacağını düşünüyorum doğru mudur ?

Ekran kartı önerilerinize açığım fakat amd modellerine karşı aşırı bi empatim var.

Ekran kartı önerilerinize açığım fakat amd modellerine karşı aşırı bi empatim var.
Bütçenize bağlı olarak en az mümkünse 1660super almanızı öneririm Lakin Yeni ışın izleme teknolojisinin bazı kartlara güncelleme geleceği bilgisi mevcut bunlar içinde
Güncelleme alanlar:
  • GeForce GTX 1060
  • GeForce GTX 1660
  • GeForce GTX 1660 Ti
  • GeForce GTX 1070
  • GeForce GTX 1070 Ti
  • GeForce GTX 1080
  • GeForce GTX 1080 Ti
Bunu da değerlendirmeye alabilirsiniz :)

Selamlar,

https://www.vatanbilgisayar.com/amd...gutucu-3-6-ghz-16mb-onbellek-65w-islemci.html
Bence biraz daha ekleyip buradan alın. Pin yamuk geldi diyen var kutusunda değildi diyen var. Bir sorun olduğunda karşınızda düzgün muhattap bulamama ihtimaliniz var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,206
Üyeler
183,398
Son üye
hamitefecoskun
Geri