Yardım Ryzen 3 3100 hakkında bilgi amaçlı

Amd kanadında Bütçenize göre 5500xt 8gb 5600xt 5700xt önerebilirim :)

Bu model 2700 tl idi bütçem olmadığı için alamadım en az 1660 super düşünüyorum..

Bu model 2600 dü alamadım yine
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://www.vatanbilgisayar.com/amd...gutucu-3-6-ghz-16mb-onbellek-65w-islemci.html
Bence biraz daha ekleyip buradan alın. Pin yamuk geldi diyen var kutusunda değildi diyen var. Bir sorun olduğunda karşınızda düzgün muhattap bulamama ihtimaliniz var.
pin yamuk geldi yorumunu görünce bi çekinmedim değil. Satıcının diğer ürünlerini inceledim ve gerkçekten hepsi piyasanın en ucuzu anlamlandıramadım.

Bu model 2700 TL idi bütçem olmadığı için alamadım en az 1660 super düşünüyorum..

Bu model 2600 dü alamadım yine

pin yamuk geldi yorumunu görünce bi çekinmedim değil. Satıcının diğer ürünlerini inceledim ve gerkçekten hepsi piyasanın en ucuzu anlamlandıramadım.
Valla hocam ben olsam 100 lira az vericem diye riske atmazdım. Sorunlu gelse inan canın sıkılır uğraşırsın. Oldu da garantilik bir şey oldu satıcı ilgilenir veya ilgilenmez belirli değil. Bence hiç riske atma derim.

attığım bu modelle arasında hangisinden daha iyi performans alırım

Valla hocam ben olsam 100 lira az vericem diye riske atmazdım. Sorunlu gelse inan canın sıkılır uğraşırsın. Oldu da garantilik bir şey oldu satıcı ilgilenir veya ilgilenmez belirli değil. Bence hiç riske atma derim.
Anladım değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.Biraz indirim bekleyeyim itopya,gamegaraj.incehesap birileri mutlaka indirime girecektir.

Özellik anlamında farklılıklar mevcut donanım anlamında Lakin Performans anlamında değişkenlik çok çok az diyebilirim :)

Tary işlemciler kutusuz geliyor.
Fakat bunda tray yazmıyor normal sıfır kutu da gelir.
Hayırlı olsun şimdiden.

Özellik anlamında farklılıklar mevcut donanım anlamında Lakin Performans anlamında değişkenlik çok çok az diyebilirim :)
anladım çok teşekkür ederim bilgileriniz için..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,885
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri