hayır açık değilHocam bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil demi K serisi olması gerekiyordu sanırım. Turbo'su vardır yine de ( Thermal Velocity Boost yani)
ama boostu var diye biliyorum
hayır açık değilHocam bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil demi K serisi olması gerekiyordu sanırım. Turbo'su vardır yine de ( Thermal Velocity Boost yani)
arkadaş sormuş rütbeler mesaja göre mi veriliyor reaksiyona göre mi diye en altta sormuşNeden rütbeleri yazdın ki?
Bu arada Bronze olmuşumsağ olun, sağ olun. (Reaksiyona göre mi veriliyor bu rütbe?)
Evet, açık değil ve overclock yapamıyorsunHocam bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil demi K serisi olması gerekiyordu sanırım. Turbo'su vardır yine de ( Thermal Velocity Boost yani)
aynen çarpan kilidi açık değil bu işlemcininHocam bu işlemcinin çarpan kilidi açık değil demi K serisi olması gerekiyordu sanırım. Turbo'su vardır yine de ( Thermal Velocity Boost yani)
Nasıl daha iyi anlamadım testte 3100 önde. Multi Core olarak da gerçi 10100 stok frekans sanırım ama emin değilim.türkiyedeki fiyat farkına bakmak lazım aynı fiyatta 3100 daha iyi
3100 4.3ghz olana bak stok soğutucuyla 4.4 bile rahat kullanılıyorNasıl daha iyi anlamadım testte 3100 önde. Multi Core olarak da gerçi 10100 stok frekans sanırım ama emin değilim.
Aynen hocam gönül ister ki 75 dolara gelsin de piyasa azıck rahatlasa ama sanmıyorum hangi ürün önerilen fiyata göre geldi ki...türkiyedeki fiyat farkına bakmak lazım aynı fiyatta 3100 daha iyi
Hocam ben 10100 önde yazdınız sandım siz de ben öyle yazdım sandınız şimdi3100 4.3ghz olana bak stok soğutucuyla 4.4 bile rahat kullanılıyor
Hocam neden. Bana pek mantıklı gelmiyor bir farkları yok ki daha ucuz olması dışında.10100F sanırım oyun olarak 3300X e çok yakın olacak.
10100 (F) hocam yeni gelecek işlemci.Hocam neden. Bana pek mantıklı gelmiyor bir farkları yok ki daha ucuz olması dışında.
Evet hocam nasıl bir farkla gelmesi bekleniyor (dahili gpu'nun olmaması dışında)10100 (F) hocam yeni gelecek işlemci.![]()