Neler Yeni

Ryzen 3 3200G PC toplamak istiyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen yardım.

gaclaruhgelio

80+ Bronze

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ustam @terebayt

HBV00000H3C7W Bu stok kodlu ürün, bildiğimiz standart B450M F2H anakart değil mi?

Çok teşekkür ederim. PC'yi sipariş ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çünkü burda

2133MHZ olarakbaşlık atmış da, ondan sordum. İçeriğinde ise standart değerleri yazmış kıyasladığım kadarıyla. Yani 3200 - 3600MHZ OC gerçekte.

Neden başlığa öyle yazmış benim sipariş ettiğim link onu anlamadım sadece.
Sorun yok merak etme ve montaj yapamıyacağını düşünürsen bana yaz.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ustam sen SSD almak hariç, benimle BİREBİR aynı sistemi toplamışsın. Tek Rame kadar. Anı marka ve modeller ürünler. Ben 2100 liraya getirdim. TAKSİTSİZ SATAN 40-50 TL daha ucuz yerlerden peşin alamadığım için. İndirim de geçerli olmadı bende. Ve bazı küçük zamları yedim 20-30 lira.

Sorun yok merak etme ve montaj yapamıyacağını düşünürsen bana yaz.
Aynen ustam. Klavye alamadım bugün iyi mi. )) Monitör aldım bugün HEM DE İKİ ADET. 410 LİRAYA. İkinci elden. Bak sana göstereyim! Termal macundan usb mini hoparlöre kadar aldım, tavsiye ederim 60 tl nette aynısı ben 80e aldım.

Yani yarın takılırsam veya direkt, size sorarım.

Masaüstü pcmi yıllar önce sattım. Vallahi kablolara monitöre kadar tüm parçaları baştan almak zorladı.

Bak ustam! Şu güzellikleri ikinci el 410 liraya 2'şer de power ve biri VGA biri IDL mi nedir iki farklı giriş olarak aldım! İki monitör birden takıcam pc'me!

Biri 900-1300 küsür biri 1080-1600 küsür mü ne çözünürlükte. Büyük olan max 75 hz demiş bilmiyorum, ama 60 hz ikisi de. 5msli. Çok inanılmaz fiyata aldım. Biri 150 diğeri 250 tl. Kablolar da komple 10 tl.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-07-17 at 00.01.54.jpeg
    WhatsApp Image 2020-07-17 at 00.01.54.jpeg
    92.1 KB · Hit: 20
Son düzenleme:

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ha şeyi soracaktım ustam size. @terebayt Klavye ne tavsiye edersiniz? Şunu gördüm dışarda, beğendim kalitesini. Başka bi şey deneme imkanım olmadı kaliteli olanlardan zaten. Ama bunun sanırım ışıkları açılınca her renk çıkıyor sırf beyaz yapamıyoruz? Siz ne tavsiye edersiniz? Mümkünse bunun gibi TELEFON TUTACAKLI.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-07-17 at 01.18.14.jpeg
    WhatsApp Image 2020-07-17 at 01.18.14.jpeg
    195.7 KB · Hit: 18

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ha şeyi soracaktım ustam size. @terebayt Klavye ne tavsiye edersiniz? Şunu gördüm dışarda, beğendim kalitesini. Başka bi şey deneme imkanım olmadı kaliteli olanlardan zaten. Ama bunun sanırım ışıkları açılınca her renk çıkıyor sırf beyaz yapamıyoruz? Siz ne tavsiye edersiniz? Mümkünse bunun gibi TELEFON TUTACAKLI.
Klavye için bütçen ne?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
60-80 lira işler. )) Bana dünyayı vermiyor ki taksitle gireyim ona da. Yalnız rengarenk olmasın olursa da sırf düz bi renge ayarlanabilsin ustam. Mümkünse de tel tutacaklı. Bir de benim ellerim hakikaten çok büyük, Allah bağışlarsa.

Şöyle LAKIR LAKIR yazmak istiyorum. Devamlı yazıyorum. Bakmadan. Bana tuşları hissettirsin. Mümkünse ENTER büyük. Space zaten küçük ASLA.

Bu arada iyisin inşallah.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
60-80 lira işler. )) Bana dünyayı vermiyor ki taksitle gireyim ona da. Yalnız rengarenk olmasın olursa da sırf düz bi renge ayarlanabilsin ustam. Mümkünse de tel tutacaklı. Bir de benim ellerim hakikaten çok büyük, Allah bağışlarsa.

Şöyle LAKIR LAKIR yazmak istiyorum. Devamlı yazıyorum. Bakmadan. Bana tuşları hissettirsin. Mümkünse ENTER büyük. Space zaten küçük ASLA.

Bu bütçede sabit renk yanan bulamayabiliriz ama renksiz bulunur.

Bu arada gayet iyiyim teşekkürler montaja başladın mı?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Bu bütçede sabit renk yanan bulamayabiliriz ama renksiz bulunur.

Bu arada gayet iyiyim teşekkürler montaja başladın mı?
Yemin ederim sadece ve sadece OYUN OYNAYANLAR İÇİN İŞLİYOR BİLGİSAYAR DÜNYASI. Nokta yani.

Yemin ederim sadece ve sadece OYUN OYNAYANLAR İÇİN İŞLİYOR BİLGİSAYAR DÜNYASI. Nokta yani.
Yok işte. Allah iyilik hayırlar versin. Klavyem yok macuna kadar her şeyim kutusunda duruyor. )

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır

,
Önerebilirim bunu.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Ben bunu kullanıyorum aydınlatması çok fazla değil ve istersen Scroll Lock tuşundan kapatabiliyorsun.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ben bunu kullanıyorum aydınlatması çok fazla değil ve istersen Scroll Lock tuşundan kapatabiliyorsun.

Tuşlama kalitesi gerçekten çok yüksek gözüküyor burdan. Neden bunları sırf rengarenk yapıyorlar, beyaz aydınlatmalı efendi bi şey yok mu? Bi tek oyun oynayanlar mı pc kullanıyor.

Top Bottom