Neler Yeni

Ryzen 3 3200G PC toplamak istiyorum, tavsiyeleriniz nelerdir? Lütfen yardım.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Ben B450m S2h alın derim ama eğer gaming modeli 200TL ye düşerse alın.

Tam şimdi şunu da ekleyecektim. Burda buldum iyi bir karşılaştırma. Neden burda ise OVERCLOCK VAR diyor ikisinde de? Ve S2H'ye DAHA ÇOK 'DESTEKLEDİĞİ TEKNOLOJİLER'' özelliği yazmış. S2H'ye 1 PUAN DA DAHA FAZLA VERMİŞ ÜSTELİK. Arada 10 tl fark var ama orjinalleri arasında 25 dolar gibi bi fark vardı. Bunların hangisi daha iyi ustam?

Edit. Eklemeyi unutmuşum. Epey: https://www.epey.com/anakart/karsilastir/151989-164918/Gigabyte-b450m-s2h_gigabyte-b450m-gaming/

Edit2: 200tlye düşerse mi? Çok mu kötü yani ) Tasarımı dandik gözüküyor zaten ama... Hiçbi şey anlamadım bu işten. Ama çok şeyler öğrendim araştırmalardan. F2H süper yalnız ve piyasadaki diğer FPlerle KIYAS BİLE EDİLEMEZ. 650 TL'ye kadar bile herhangi bir fark koyanı veya daha iyisi yok, cimri.com'dan bakarak.

Son düzenleme:

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Tam şimdi şunu da ekleyecektim. Burda buldum iyi bir karşılaştırma. Neden burda ise OVERCLOCK VAR diyor ikisinde de? Ve S2H'ye DAHA ÇOK 'DESTEKLEDİĞİ TEKNOLOJİLER'' özelliği yazmış. S2H'ye 1 PUAN DA DAHA FAZLA VERMİŞ ÜSTELİK. Arada 10 TL fark var ama orjinalleri arasında 25 dolar gibi bi fark vardı. Bunların hangisi daha iyi ustam?

Edit. Eklemeyi unutmuşum. Epey: https://www.epey.com/anakart/karsilastir/151989-164918/Gigabyte-b450m-s2h_gigabyte-b450m-gaming/

Edit2: 200tlye düşerse mi? Çok mu kötü yani ) Tasarımı dandik gözüküyor zaten ama... Hiçbi şey anlamadım bu işten. Ama çok şeyler öğrendim araştırmalardan. F2H süper yalnız ve piyasadaki diğer FPlerle KIYAS BİLE EDİLEMEZ. 650 TL'ye kadar bile herhangi bir fark koyanı veya daha iyisi yok, cimri.com'dan bakarak.
Kısaca B450m S2h alın derim.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
@terebayt

Ustam BURALARA KADAR araştırdım ve kendim de en son o konuyu okuyup SSD'nin araştırmasını da bitirecektim ki, orda da sizi gördüm ve bu konuda da ne kadar doğru söylediğinizi gördüm. )

Topladığınız tavsiyeyi gösterdiğim herkes, ne kadar iyi bir toplama olduğunu söyleyip beğendi.

Şimdi İŞLEMCİ, POWER, ANAKART, SSD bitti, Ram kaldı sadece. Hepsini en incesine kadar araştırdım ve hepsini aynen onayladım. Tabi benim hiçbir arka planım yok sizlere kıyasla ama meraklıyım, sadece araştırmama dayalı. Ha gayret. Bugün siparişi veririm inşallah. )

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
@terebayt

Ustam BURALARA KADAR araştırdım ve kendim de en son o konuyu okuyup SSD'nin araştırmasını da bitirecektim ki, orda da sizi gördüm ve bu konuda da ne kadar doğru söylediğinizi gördüm. )

Topladığınız tavsiyeyi gösterdiğim herkes, ne kadar iyi bir toplama olduğunu söyleyip beğendi.

Şimdi İŞLEMCİ, POWER, ANAKART, SSD bitti, RAM kaldı sadece. Hepsini en incesine kadar araştırdım ve hepsini aynen onayladım. Tabi benim hiçbir arka planım yok sizlere kıyasla ama meraklıyım, sadece araştırmama dayalı. Ha gayret. Bugün siparişi veririm inşallah. )
RAM olarak 3000MHz cl16 gecikme değerine sahip 8GB RAM alabilirsiniz ama sonradan kesinlikle yanına 1 tane daha aynısından ekleyin.
Bunu kullanıyorum gayet iyi bunu alabilirsiniz zaten topladığım sistemde de bunu önermiştim.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
RAM olarak 3000MHz cl16 gecikme değerine sahip 8GB RAM alabilirsiniz ama sonradan kesinlikle yanına 1 tane daha aynısından ekleyin.
Bunu kullanıyorum gayet iyi bunu alabilirsiniz zaten topladığım sistemde de bunu önermiştim.

Sadece cimri'den vs bi basit baktım en popüler ve en fiyat performans o gözüküyor zaten. İlk defa bi şeyi de araştırmadan alıcam çünkü güveniyorum. Bu iş bitmiştir.

Şimdi bir de standart bi kasa bulmam lazım 100 tl felan? Hepsi n11.com'da en uygun fiyatta bu arada. Hepsini ordan söyliyicem. Ama bu 6 taksit olayına baktım, n11'de ödeme kısmına da geldim yine ekstra bi taksit vermiyor, her biri vaade farksız 6 taksitli bunların. O konuda başka bi şey yapamıyoruz dimi? 9 olsa tadından yenmeyecekti.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sadece cimri'den vs bi basit baktım en popüler ve en fiyat performans o gözüküyor zaten. İlk defa bi şeyi de araştırmadan alıcam çünkü güveniyorum. Bu iş bitmiştir.

Şimdi bir de standart bi kasa bulmam lazım 100 TL felan? Hepsi n11.com'da en uygun fiyatta bu arada. Hepsini ordan söyliyicem. Ama bu 6 taksit olayına baktım, n11'de ödeme kısmına da geldim yine ekstra bi taksit vermiyor, her biri vaade farksız 6 taksitli bunların. O konuda başka bi şey yapamıyoruz dimi? 9 olsa tadından yenmeyecekti.
100TL ye kasa çok zor bütçe birikene kadar uzay montaj kullan.

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Zaten başka bir yerde de 9 taksit vade farksız bi şey görmedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki ram şimdi tek kanal olunca oyunlarda ÇOK YÜKSEK FARK EDİYOR DA, bana çok eder mi şuan? Ben sadece normal kullanıcam.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Hepsi n11.com'da en uygun fiyatta bu arada. Hepsini ordan söyliyicem. Ama bu 6 taksit olayına baktım, n11'de ödeme kısmına da geldim yine ekstra bi taksit vermiyor, her biri vaade farksız 6 taksitli bunların. O konuda başka bi şey yapamıyoruz dimi? 9 olsa tadından yenmeyecekti.

Zaten başka sitede de 9 taksit veya vaade farksız diye bir şey hiç görmedim. Araştırıyorum bulamıyorum da. Bu da böyle tamam olsun.

Daha önce de söylediğim gibi faizsiz vade farksız kredi sunan bir yerden kredi çekerek alabilirsin.
Yok onu yapsam zaten bugünden istediğim şeyi alırdım.

Tamam o zaman.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Peki RAM şimdi tek kanal olunca oyunlarda ÇOK YÜKSEK FARK EDİYOR DA, bana çok eder mi şuan? Ben sadece normal kullanıcam.
RAM yükseltmende yarar var ama yükseltmesen de olur.

terebayt

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,518
İsim
Abdullah Furkan Coşgun
Sizin alacağınız kart neydi?

Hiçkimse

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Hic Kimse
Bir de şöyle bir şey var.

G.Skill Ripjaws V (F4-3000C16S-8GVRB) kıyaslaması. Sadece ''gerilim voltajı'' daha iyi çıkıyor. Ve 20 tl daha ucuz. Siz Corsair kalite diyorsanız hiç uzatmiyicam bunu ama.

Sizin alacağınız kart neydi?
B450M F2H

Bu arada bilgi vereyim, dün araştırmıştım, AMD, 450'LERE ZEN 3'Ü DESTEKLEYECEKMİŞ. Gelişmiş veriyonunu mu ne de, bios güncellemesiyle verecekmiş.

Top Bottom