Ryzen 3 3200G Rx 570 Darboğaz Önleme

CesarVialpando

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
761
Merhabalar ryzen 3 3200g ile rx 570 8gb ekran kartı kullanmaktayım. Kafama takılan şey şu ki işlemci hiçbir zaman %75'in altına düşmedi. İşlemcim sürekli yüksek kullanımda hatta zaman zaman ekran kartının kullanımını bile geçtiği oldu. Bu da sanırsam ara ara fps droplara neden oluyor. Bunu çözmek için denemediğim yol, yüklemediğim program kalmadı ama nafile. Sanırım bunu çözmenin tek yolu işlemci değiştirmek fakat ben bunu ancak 3-4 ay sonra yapabilirim. Bazı arkadaşlar undervolt yapmanın bu sorunu çözmekte bir nebze işe yarayacağını söylüyor. Sırf bu sorun yüzünden pubg almaya korkar oldum çünkü büyük ihtimal onda da aynı şeyi yapacak. Kafayı yedirtecek cinsten. Bütün çözüm önerilerine açığım.

Merhabalar ryzen 3 3200g ile rx 570 8gb ekran kartı kullanmaktayım. Kafama takılan şey şu ki işlemci hiçbir zaman %75'in altına düşmedi. İşlemcim sürekli yüksek kullanımda hatta zaman zaman ekran kartının kullanımını bile geçtiği oldu. Bu da sanırsam ara ara fps droplara neden oluyor. Bunu çözmek için denemediğim yol, yüklemediğim program kalmadı ama nafile. Sanırım bunu çözmenin tek yolu işlemci değiştirmek fakat ben bunu ancak 3-4 ay sonra yapabilirim. Bazı arkadaşlar undervolt yapmanın bu sorunu çözmekte bir nebze işe yarayacağını söylüyor. Sırf bu sorun yüzünden PUBG almaya korkar oldum çünkü büyük ihtimal onda da aynı şeyi yapacak. Kafayı yedirtecek cinsten. Bütün çözüm önerilerine açığım.
Anakart Destekliyorsa işlemciye overclock yap Çözünürlüğü yüksek tut oyun grafiklerini en yükseğe al.

OC yabapilirsin
Anakartım a320 maalesef olmaz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart Destekliyorsa işlemciye overclock yap Çözünürlüğü yüksek tut oyun grafiklerini en yükseğe al.
Maalesef anakartım a320.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Underclock yapasım var aslında ama nasıl yapıldığını hiç bilmiyorum.

Sat rx 570 sonra sistemini sat gelen parayla yeni sistem al

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX
Ar
Merhabalar ryzen 3 3200g ile rx 570 8gb ekran kartı kullanmaktayım. Kafama takılan şey şu ki işlemci hiçbir zaman %75'in altına düşmedi. İşlemcim sürekli yüksek kullanımda hatta zaman zaman ekran kartının kullanımını bile geçtiği oldu. Bu da sanırsam ara ara fps droplara neden oluyor. Bunu çözmek için denemediğim yol, yüklemediğim program kalmadı ama nafile. Sanırım bunu çözmenin tek yolu işlemci değiştirmek fakat ben bunu ancak 3-4 ay sonra yapabilirim. Bazı arkadaşlar undervolt yapmanın bu sorunu çözmekte bir nebze işe yarayacağını söylüyor. Sırf bu sorun yüzünden PUBG almaya korkar oldum çünkü büyük ihtimal onda da aynı şeyi yapacak. Kafayı yedirtecek cinsten. Bütün çözüm önerilerine açığım.
ArKada ekran kartı kullanan başka bir şey açmak çözüm olurmu

Ekran kartını ayrı sistemi ayrı satıp.
10100f
Rx570 4gb - gtx 980-970 bulabilirsin (@revanier bilgilerini çaldım knk)

Geri