The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
- Reaksiyon skoru
- 42,257
Oyun için hangisini almalıyım?Uzun ömürlü olmasını istiyorum sistem bozuluncaya kadar.Ekran kartı GTX 1660 super.
r3 3300x al bence daha güncel belki ileride güncelleme yaparsın 9400f artık eski nesil bir işlemci b550 yada b450 bir anakartlar r3 3300x ileride çok daha güçlü upgrade'ler ile ömrü çok daha uzun olabilir zaten işlemci çok zor bozulan bir parça olacağından sorun olacağını sanmam (13 yıldır kullanılan işlemciyi sağlam bir şekilde emekli ettim o yüzden biliyorum)Oyun için hangisini almalıyım?Uzun ömürlü olmasını istiyorum sistem bozuluncaya kadar.Ekran kartı GTX 1660 super.
Bu konuda @ByEfe04 kankamda yardımcı olurBence 3300x ama 9400f kullanan @Yasin Çelik abim daha detaylı anlatır
Eyvallah reisOldum kral cansın ❤
Zaten hemen toplamayacağım para biriktirip toplayacağım.Tavsiyenizi dikkate alacağım.3300X öneririm. Ama ben olsam gerekiyorsa 1 2 ay daha bekler 3600 alırdım. İkisinden de çok daha iyi çoklu çekirdekte ve ikisinden de daha fazla çekirdek ve thread e sahip.
Yararına olur diye söyledimZaten hemen toplamayacağım para biriktirip toplayacağım.Tavsiyenizi dikkate alacağım.
Çok zaman harcama insanlar güçlü CPU görünce çok fazla talep ediyor, stokları azaldığı zaman fiyatları deli gibi artıyor.Zaten hemen toplamayacağım para biriktirip toplayacağım.Tavsiyenizi dikkate alacağım.
Yok hocam o işlerle ilgim yok sadece oyunYararına olur diye söyledim
İlerde olurda render yapmak veya yayın açmak istersen beni hatırlar bi teşekkür edersin![]()