Necrowolf
80+
Dahası
Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim . Gördüğüm kadarıyla başlıktaki işlemci ve anakartı kullanan çok kişi var. Kendi kullandığım frekans ayarlarını sizlerle paylaşmak istiyorum belki birbirimize faydamız dokunur.Sistem apu.
işlemci : 4 ghz ayarladım. stok değeri 3,6 idi
işlemci gpu: kendi değeri 1250 mhz diye biliyorum . Ben 1700 mhz ye çıkardım .. Voltaj değeri 1,2 v
ram: 3600 mhz de çalıştırabildim cl 18. Ancak SKYRİM oyununda bir muddet sonra mavi ekran verdi. Mortal kombat xl de 1920-1080 hight ayarlarda hiçbir sorun yaşamadım. Bu sebeble 3200 mhz cl 16 ya çektim şuan herhangi bir problemle karşılaşmadım. Skyrime özel bu hatayı verdiğini düşünüyorum başka oyunda bunu yapmadı veya internette gezinirken yapmadı. Bu arada soğutucu fanım stok fan.
Siz de elinizdeki ryzen 3200g yi nasıl kullandığınız paylaşırsanız sevinirim.
Benim amacım ramleri tam performasta hatasız kullanmak.
işlemci : 4 ghz ayarladım. stok değeri 3,6 idi
işlemci gpu: kendi değeri 1250 mhz diye biliyorum . Ben 1700 mhz ye çıkardım .. Voltaj değeri 1,2 v
ram: 3600 mhz de çalıştırabildim cl 18. Ancak SKYRİM oyununda bir muddet sonra mavi ekran verdi. Mortal kombat xl de 1920-1080 hight ayarlarda hiçbir sorun yaşamadım. Bu sebeble 3200 mhz cl 16 ya çektim şuan herhangi bir problemle karşılaşmadım. Skyrime özel bu hatayı verdiğini düşünüyorum başka oyunda bunu yapmadı veya internette gezinirken yapmadı. Bu arada soğutucu fanım stok fan.
Siz de elinizdeki ryzen 3200g yi nasıl kullandığınız paylaşırsanız sevinirim.
Benim amacım ramleri tam performasta hatasız kullanmak.