Neler Yeni

Ryzen 3200G Obs programını çalıştırır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ahmet
Evet dostlar, sadece obs üzerinden yayın yapmakla görevli bir işlemci olacak, başka bişey çalıştırmayacak. 1080p yayın açtığımda bunu kaldırır mı?
Ana bilgisayarımda oyunu oynarken görüntü ile bu işlemcinin olduğu sisteme aktarım yapıp yayını ordan açacağım. Fikirlerinizi merak ediyorum.

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Evet dostlar, sadece obs üzerinden yayın yapmakla görevli bir işlemci olacak, başka bişey çalıştırmayacak. 1080p yayın açtığımda bunu kaldırır mı?
Ana bilgisayarımda oyunu oynarken görüntü ile bu işlemcinin olduğu sisteme aktarım yapıp yayını ordan açacağım. Fikirlerinizi merak ediyorum.
yaptırır. yayın pc olarak kullanabilirsin onu

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Aktaracaksan 1080p60 sıkıntı çıkarabilir. Satıp r5 1600 alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntıdan kastım bazen drop yaptırması olası

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu işlemcinin olduğu sistemde sadece obs açık olacak, ben oyunu başka bir bilgisayarda oynayacağım. oynadığım bilgisayardan elgato gibi aparatlar ve kablo ile bu sisteme aktaracağım. Yani drop yayında mı olur? çünkü oyunu baska bir pc oynatacak

yaptırır. yayın pc olarak kullanabilirsin onu
Yani sadece Obs ve dc gibi programlar açacak yayın yapcak bir işlemci, oyunu başka bir pc oynayacak. Sadece obs ve dc gibi programları kaldırır diye düşündüm ben de

hocam G uzantılı işlemci gerek, ekran kartım yok. bu sistem de oyun oynanmayacağı için anakartın hdmı çıkışından görüntü alacağım ekran kartı olmayacak ve bildiğim kadarı ile G olan işlemciler bunu sağlıyormuş

Son düzenleme:

zeynhard

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Umut
Bu işlemcinin olduğu sistemde sadece obs açık olacak, ben oyunu başka bir bilgisayarda oynayacağım. oynadığım bilgisayardan elgato gibi aparatlar ve kablo ile bu sisteme aktaracağım. Yani drop yayında mı olur? çünkü oyunu baska bir pc oynatacak

Yani sadece Obs ve dc gibi programlar açacak yayın yapcak bir işlemci, oyunu başka bir pc oynayacak. Sadece obs ve dc gibi programları kaldırır diye düşündüm ben de

hocam G uzantılı işlemci gerek, ekran kartım yok. bu sistem de oyun oynanmayacağı için anakartın hdmı çıkışından görüntü alacağım ekran kartı olmayacak ve bildiğim kadarı ile G olan işlemciler bunu sağlıyormuş
G olan işlemciler dahili grafik birimi olan oluyor. ve yayını sistem olarak yapabilir discord falan da açarsınız arkadan problem olacağını sanmıyorum internet iyise

Berk Atmaca

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,267
İsim
Berk Atmaca
Abi görüntü aktardım hop bitti gitti olmuyor. Ciddi işlemci yiyor. Öyle hadi OBS açtım oldu bittiyle olsa benim emektar X5450 ile yayın pc kurup ben yapardım. Olay oyunu açan pcnin ayrı olmasıyla bitmiyor. Sat 1600 al aynı fiyata.

Top Bottom