J4rvisM
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,206
Ben yaptım bu anakart ile. Bios guncel olsun.
hocam akşam akşam güldürdünüz teşekkğrler
Ben yaptım bu anakart ile. Bios guncel olsun.
Rica etsem CPU-Z SS atabilir misiniz? Yalan söylemiyorsaniz bunu yapmak size zor gelmemeliKimseye yalan borcum yok. Frekansi 4 ghz ye getirdim yaptim oldu. Ben yaptim da konuşuyorum.
Anakartimi iki gun önce ayni markanin b450 s2h ile degistirdim.BIOS'taki ayarlarınızı ve CPU-Z, Cinebench R15-R20 skorlarınızı ve değerlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Zor degil ama anakarti değiştirdim. Birgun lazim olacağını bilsem goruntuleri tutardim. Soyle yapalim arkadas denesin burdan paylaşsın. Heo beraber gorelim.Rica etsem CPU-Z SS atabilir misiniz? Yalan söylemiyorsaniz bunu yapmak size zor gelmemeli
Dostum o zaman bize bunu bildirmen lazımdı. 2 saattir A320 anakartla nasıl overclock yaptığını düşünüyordukAnakartimi iki gun önce ayni markanin b450 s2h ile degistirdim.
Ya kardeşim destekli salla lütfen ya a320m anakart ile OC YA Pİ LA MAZ. Kendin kandırıyorsun sadece.Anakartimi iki gun önce ayni markanin b450 s2h ile degistirdim.
Ya dostum bak ben a320 ile bu 4 ghz hiza ulastim. Ancak ekran görüntüsü almadim elimde veri yok. İki gun once gectim diyorum b450 ye. Kendim yapmasam neden yanlış yonlendireyim . İnsanlari yalanci durumuna düşürmeyin. Denesin paylaşsın diyorum zor değil.Dostum o zaman bize bunu bildirmen lazımdı. 2 saattir A320 anakartla nasıl overclock yaptığını düşünüyorduk.
ki zaten voltaj yükseltmeden 4ghz yükseltmeniz de ayrı komikBiostan islemci calisma saati otomatiktir. + Tusuna basarak 4ghz a getirip f10 yaparak ayarlayabilirsin. Ayni anakart ve islemci bende vardi sorunsuz yapmistim. Voltaja hic ellemedim sadece calisma frekansini yukseltmistim.
Peki sizin dediniz olsun. Konunun sahibi kararını verir.Ya kardeşim destekli salla lütfen ya a320m anakart ile OC YA Pİ LA MAZ. Kendin kandırıyorsun sadece.
Tamam dostum biz inanmışız gibi davranalım olsun bitsin, çok da bir manası yok zaten uzatmanın.Ya dostum bak ben a320 ile bu 4 ghz hiza ulastim. Ancak ekran görüntüsü almadim elimde veri yok. İki gun once gectim diyorum b450 ye. Kendim yapmasam neden yanlış yonlendireyim . İnsanlari yalanci durumuna düşürmeyin. Denesin paylaşsın diyorum zor değil.
adama alsin denesin diyorsun bu denenmesi gereken bir olay değil.Ya dostum bak ben a320 ile bu 4 ghz hiza ulastim. Ancak ekran görüntüsü almadim elimde veri yok. İki gun once gectim diyorum b450 ye. Kendim yapmasam neden yanlış yonlendireyim . İnsanlari yalanci durumuna düşürmeyin. Denesin paylaşsın diyorum zor değil.