Yardım ryzen 3200g oc

BIOS'taki ayarlarınızı ve CPU-Z, Cinebench R15-R20 skorlarınızı ve değerlerinizi bizimle paylaşır mısınız?
Anakartimi iki gun önce ayni markanin b450 s2h ile degistirdim.
Post automatically merged:

Rica etsem CPU-Z SS atabilir misiniz? Yalan söylemiyorsaniz bunu yapmak size zor gelmemeli
Zor degil ama anakarti değiştirdim. Birgun lazim olacağını bilsem goruntuleri tutardim. Soyle yapalim arkadas denesin burdan paylaşsın. Heo beraber gorelim.

Dostum o zaman bize bunu bildirmen lazımdı. 2 saattir A320 anakartla nasıl overclock yaptığını düşünüyorduk :D.
Ya dostum bak ben a320 ile bu 4 ghz hiza ulastim. Ancak ekran görüntüsü almadim elimde veri yok. İki gun once gectim diyorum b450 ye. Kendim yapmasam neden yanlış yonlendireyim . İnsanlari yalanci durumuna düşürmeyin. Denesin paylaşsın diyorum zor değil.

Biostan islemci calisma saati otomatiktir. + Tusuna basarak 4ghz a getirip f10 yaparak ayarlayabilirsin. Ayni anakart ve islemci bende vardi sorunsuz yapmistim. Voltaja hic ellemedim sadece calisma frekansini yukseltmistim.
ki zaten voltaj yükseltmeden 4ghz yükseltmeniz de ayrı komik

Ya dostum bak ben a320 ile bu 4 ghz hiza ulastim. Ancak ekran görüntüsü almadim elimde veri yok. İki gun once gectim diyorum b450 ye. Kendim yapmasam neden yanlış yonlendireyim . İnsanlari yalanci durumuna düşürmeyin. Denesin paylaşsın diyorum zor değil.
Tamam dostum biz inanmışız gibi davranalım olsun bitsin, çok da bir manası yok zaten uzatmanın.

adama alsin denesin diyorsun bu denenmesi gereken bir olay değil.
https://www.amd.com/en/products/chipsets-am4 üreten firma yapamazsın diyor sen nasıl yaptın 😂 sen böyle bişey yapmadın biz de böyle bişey duymadık 🤐

Ekler

• Screenshot_20200507_224426_com.android.chrome.webp
    Screenshot_20200507_224426_com.android.chrome.webp
    96.5 KB · Hit: 35
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,257
Üyeler
190,885
Son üye