Ryzen 3400G İle Oyun Performansı

bilmiyorum kanka ben eskiden valo oynamak için apu sistem yapmıştım sadece valo oynuyordum uzun süredir oynamıyorum zaten öyle gündelik internet işleri video izlemek için duruyor yani
forza 4 oynadım bi arada ondada 75fps felandi 1080p de
Ben hiç kullanmadım ama bi aralar çok bakıyordum 3000 serisi ile düşük bütçe toplamayı deniyordum 3k ya fln xd az göz gezdirdim 8000 serisi vega yerine radeon 740m gibi modeller kullanıyormuş açıkçası işin teknik kısmını bilmiyorum ama oyunlar üzerinde kabaca iyi performans veriyor gibi gördüm hem de yeni nesil olması yeni ekran kartları ile darboğaz sorunu yaşamaz diye düşünüyorum

valla şaşırtıcı hocam ben i3 10100f 570 ile zor alıyorum o fpsleri
3400g gizli cevher
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben hiç kullanmadım ama bi aralar çok bakıyordum 3000 serisi ile düşük bütçe toplamayı deniyordum 3k ya fln xd az göz gezdirdim 8000 serisi vega yerine radeon 740m gibi modeller kullanıyormuş açıkçası işin teknik kısmını bilmiyorum ama oyunlar üzerinde kabaca iyi performans veriyor gibi gördüm hem de yeni nesil olması yeni ekran kartları ile darboğaz sorunu yaşamaz diye düşünüyorum
yok abi apu gündelik iş yapacaksan alınır 8400g felan varda kart takarsan darboğaz her türlü yapıyor yani

• Beğen
Reaksiyonlar: dnzz
3400g gizli cevher
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok abi apu gündelik iş yapacaksan alınır 8400g felan varda kart takarsan darboğaz her türlü yapıyor yani
İleride ekran kartı alacak ya belki üst seviyelere sıkıntı olur ama orta seviyelere yetmez mi bi süre daha sonra satıp apu harici işlemci nasıl olur soket uyar mı bilmiyorum uzun suredir bakmıyorum benim kafa 2017 2020 arasında kaldı o zamandan beri bakmiyorum

sen sistem mi toplıcaksin bütçen ne

• Beğen
olabilir kanka bütçesi el vermeyenler yapabilir mantıklı yani

benim zaten psu 750w
anakart b450
ram 2x8

onuda 2x16 yaparim

4070

5800 900 x felan

miss

• Beğen
Hocam konu baya ilerlemiş şu an bütçem sadece 3400g ye yetiyor 2.el alıp riske girmek istemiyorum ileride de yüksek seviye gpu ya geçme niyetim yok günlük işlerimi yapıp yanında biraz oyun oynayacağım o yüzden 3400g yeterli sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,676
Üyeler
184,478
Son üye
ferhat8634
Geri