Ryzen 5 3600 ilk çıkdığı hafta almıştım malum voltaj problemi düzelmedi ve formlarda baktığımda gördümkü 2020 model ryzen 3000 serisi işlemciler sıkıntısız acaba servise göndersem 2020 modeli ile değişim yaparlarmı
problem nedir tam olarak voltajdan kastınızRyzen 5 3600 ilk çıkdığı hafta almıştım malum voltaj problemi düzelmedi ve formlarda baktığımda gördümkü 2020 model ryzen 3000 serisi işlemciler sıkıntısız acaba servise göndersem 2020 modeli ile değişim yaparlarmı
sanmam .Ryzen 5 3600 ilk çıkdığı hafta almıştım malum voltaj problemi düzelmedi ve formlarda baktığımda gördümkü 2020 model ryzen 3000 serisi işlemciler sıkıntısız acaba servise göndersem 2020 modeli ile değişim yaparlarmı
hangi yılın işlemcisi olduğunu nasıl anlıyorsunuzki ?sanmam .
ryzen 5 3600 yazmış arkadaş.Dikkatli okursan görürsün.hangi yılın işlemcisi olduğunu nasıl anlıyorsunuzki ?
mesela deyiştirmek istese nerden bileceğiz 2020 de üretildiğini bir garantisi yok yani ondan merak ettimryzen 5 3600 yazmış arkadaş.Dikkatli okursan görürsün.
üretilse bile değiştirmezler zaten dostum.net konuştum.mesela deyiştirmek istese nerden bileceğiz 2020 de üretildiğini bir garantisi yok yani ondan merak ettim
mesela deyiştirmek istese nerden bileceğiz 2020 de üretildiğini bir garantisi yok yani ondan merak ettim