İntel in Amd den eksiği yokki artıları var oyun için intel her zaman daha iyi ve bazı modellerde daha ucuz yayın yapmıyacaksan intel tabi uygun fiyata bulursan amd zaten fiyatı yüzünden tercih ediliyorkardeşim suan forumun 100 de 1000 i AMD ci git 9600 k al tek çekirdektede bu tokatlıyor yayın rendir yoksa ben intelciyim 5 kuruş fazla olsun
şimdi incehesaptan Asus rx580 8gb kartı aldım indirimliydi baya ama olmadı geri veririm
bütçe işi biraz karışık kısıp dandik bişi olsun istemiyorum işlemci ve anakartı değiştirmek ve satmak zor oluyor ama ekran kartını değiştirebiliyorusun o yüzden ekran kartında 2000tl yi geçmek istemiyorum
AMD ye karşı süphelerimde var aslında ısınma gibi teknolojiyede bayadır bi haberim sizlere danışim dedim
çok dogru konusmuşşun kardesim inteli düşür bakalım amd ye yayıncılar dışında kim bakar amd topladın mı fiyat düşüyor bu yüzden fpİntel in AMD den eksiği yokki artıları var oyun için Intel her zaman daha iyi ve bazı modellerde daha ucuz yayın yapmıyacaksan Intel tabi uygun fiyata bulursan AMD zaten fiyatı yüzünden tercih ediliyor