valla 0 almayı düşünüyorum sıvı soğutma önerin varmı ?kaça alacaksın reis sıfır mı 2. el mi? sıfır alacaksan hiç bulaşma.
ortalama fiyatı nedirMasterliquid yerine silverstone pf240 alın hocam daha iyi soğutacaktır. Şuan kullanıyorum imzamdaki sistem ile 5.2 ghz 1.36 v i5 10600k ile prime95 testinde 75 76 derece max
ml240L arkadaşımda var hiç memnun değil fanların hızı düşürünce bi anlamı kalmıyor hızlandırıncada çok sesli çalısıyor. Benimde yakından takip ettiğim bir soğtucu var https://www.incehesap.com/msi-mag-c...XoJUBJukj_S1mCltR_c0PiFor-w_bjeRoCdIgQAvD_BwE baya sessiz ve kaliteli testlerine falan da bi ara bak istersen. MSİ soğutma anlamında gerçekten iyi işler çıkarttığını ispatlayan bir firma zaten. Kasan uygunsa paranda yeterse 3 lüsünü alsan zaten efso olur. Geçen hafta incehesapta cuma indirimlerinde 2 lisi 950 ye kadar düştü fiyatı 3 lüsüde 1100 e düştü.valla 0 almayı düşünüyorum sıvı soğutma önerin varmı ?
paramı denkleştirsem bende bundan alacam. Bütcene uygunsa öneririm.ml240L arkadaşımda var hiç memnun değil fanların hızı düşürünce bi anlamı kalmıyor hızlandırıncada çok sesli çalısıyor. Benimde yakından takip ettiğim bir soğtucu var https://www.incehesap.com/msi-mag-c...XoJUBJukj_S1mCltR_c0PiFor-w_bjeRoCdIgQAvD_BwE baya sessiz ve kaliteli testlerine falan da bi ara bak istersen. MSİ soğutma anlamında gerçekten iyi işler çıkarttığını ispatlayan bir firma zaten. Kasan uygunsa paranda yeterse 3 lüsünü alsan zaten efso olur. Geçen hafta incehesapta cuma indirimlerinde 2 lisi 950 ye kadar düştü fiyatı 3 lüsüde 1100 e düştü.
Hocam ben aldığımda 900 liraydı ama fiyatını sonuna kadar hak eden bir soğutucu tavsiye ederim yani. Ayrıca ARGB yani renkleri kendiniz kontrol edebiliyorsunuz.valla 0 almayı düşünüyorum sıvı soğutma önerin varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
ortalama fiyatı nedir
güzel bişeye benziyo kapalı devre değilmi bakım gerektirmeyen bi soğutucu istiyorumml240L arkadaşımda var hiç memnun değil fanların hızı düşürünce bi anlamı kalmıyor hızlandırıncada çok sesli çalısıyor. Benimde yakından takip ettiğim bir soğtucu var https://www.incehesap.com/msi-mag-c...XoJUBJukj_S1mCltR_c0PiFor-w_bjeRoCdIgQAvD_BwE baya sessiz ve kaliteli testlerine falan da bi ara bak istersen. MSİ soğutma anlamında gerçekten iyi işler çıkarttığını ispatlayan bir firma zaten. Kasan uygunsa paranda yeterse 3 lüsünü alsan zaten efso olur. Geçen hafta incehesapta cuma indirimlerinde 2 lisi 950 ye kadar düştü fiyatı 3 lüsüde 1100 e düştü.
paramı denkleştirsem bende bundan alacam. Bütcene uygunsa öneririm.
tavsiyen için teşekkürler inceleyim bi araştırıyım ısı değerleriniHocam ben aldığımda 900 liraydı ama fiyatını sonuna kadar hak eden bir soğutucu tavsiye ederim yani. Ayrıca ARGB yani renkleri kendiniz kontrol edebiliyorsunuz.
Tamamdır hocam hayırlı akşamlar dilerim.güzel bişeye benziyo kapalı devre değilmi bakım gerektirmeyen bi soğutucu istiyorum
tavsiyen için teşekkürler inceleyim bi araştırıyım ısı değerlerini
o kadar detayını pek bilmiyorum ama youtubeden karşılaştırmalarını falan izledim bir çok soğputcuyla baya güzel sessiz ve iyi soğutma yapıyor. inidirmde yakalarsan kaçırma.güzel bişeye benziyo kapalı devre değilmi bakım gerektirmeyen bi soğutucu istiyorum
tavsiyen için teşekkürler inceleyim bi araştırıyım ısı değerlerini