Excator23cm
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende her zaman görüyordum 8 core 16 thread ama hiç dikkat edip ciddi bakmamışım.nası ya
Bende her zaman görüyordum 8 core 16 thread ama hiç dikkat edip ciddi bakmamışım.nası ya
Aga aslında 1600 14nm den 20tane alcan tmmi illaki birinde denk gelir gelmeyenleride iade etcen. muq@RevDeisDou ile overclock denerken işlemcimin çok yüksek puan aldığını farkettik ve işlemcim 8 çekirdekliymiş! 2700x' e yetişiyordum neredeyse.
https://valid.x86.fr/839dgx
Bunu öylesine denerken farkettik sanırım sınırlı sayıda üretilen ve rastgele dağıtılan bir işlemci bana gelmiş ve sistemi @Abdullah Hacıgül ün yaptığı sistemden v4'ü almıştım.
Güncelleme:
İşlemciye oc yapıp diğer işlemciler ile karşılaştırmasını yaptım.
1700x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
1800x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
2700x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
2700x'in biraz arkasında.
Firmada paketi açılmış ürünleri alır inşallahAga aslında 1600 14nm den 20tane alcan tmmi illaki birinde denk gelir gelmeyenleride iade etcen. muq
denk gelmesi zor.Arıca firma iade almaz.Aga aslında 1600 14nm den 20tane alcan tmmi illaki birinde denk gelir gelmeyenleride iade etcen. muq
Bende 5 litrelik sıvı yağ aldım@RevDeisDou ile overclock denerken işlemcimin çok yüksek puan aldığını farkettik ve işlemcim 8 çekirdekliymiş! 2700x' e yetişiyordum neredeyse.
https://valid.x86.fr/839dgx
Bunu öylesine denerken farkettik sanırım sınırlı sayıda üretilen ve rastgele dağıtılan bir işlemci bana gelmiş ve sistemi @Abdullah Hacıgül ün yaptığı sistemden v4'ü almıştım.
Güncelleme:
İşlemciye oc yapıp diğer işlemciler ile karşılaştırmasını yaptım.
1700x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
1800x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
2700x ile karşılaştırdığımda:
Alıntıyı görüntüle
2700x'in biraz arkasında.
Hep görüyordum 8 core falan ama aaaa bu işlemci normalde 6core bu nedden8 core diye sorgulamak aklıma gelmedi zaten çok oc potansiyeli olmadığı için hiç denemek istemedim dün arkaaşlarla denerken farkettik.Harbi işlemciyi o kadar uzun süre kullandın fakat daha yeni OC yapmak isterken mi açıp bakasın geldi? Yerinde olsam piyango falan oynardım bu ne şans. xD
işlemci fiyatı ondan çok farksız değilBende 5 litrelik sıvı yağ aldım
Ciddi demiyorum zatendenk gelmesi zor.Arıca firma iade almaz.
ciddi demiyorumFirmada paketi açılmış ürünleri alır inşallah
çok oc olmuyo ama kanka ama iyi soğutucu varsa 4ghz yapabilirsin anakartta iyiyse.Itopyadan almıştım v3.5la benim de böyle Bana da bi overclock patlar