Neden iptal ettin? Bence yeniden DA2 sipariş et fiyatına göre en iyisi buda2 aldım iptal edip 1600AF 2060 yapmayı düşündüm
Hiç gereği yok,sistem gelsin keyfinize bakın.da2 aldım iptal edip 1600AF 2060 yapmayı düşündüm
bizden yemezsin de donanım arşivi yöneticileri belkihttps://www.incehesap.com/zone-1680-oyun-fatih-i-gaming-PC-fiyati-45172/
iptal edip buna 2060 koyup rami 16 yapsam küfür yermiyim
Kötü.daha etmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun 2060 lısı ve 16 GB ramlisi peki?
iyi de bu fiyata yok ki 2060 olanda kaliteli değilDostum d.a sistem 2 gayet fiyatına göre başarılı güzel bir sistem fakat anladığıma göre alıp kullansan bile için 2060 da kalacak benim sana önerim al 2060 lı adam gibi bir sistem içinde kalacağına yanında kalsın
Kaliteli değil? her model aynı performansı veriyor.iyi de bu fiyata yok ki 2060 olanda kaliteli değil
Orası öyle, zaten ben arkadaşa d.a 2 nin fiyatına daha iyisi olmadığını söylüyorum çok avantajlı bir pc fakat dedim içinde kalacaksa rtx al 5600xt daha uygun ve aynı performansta fakat nvidianında dlss ve rtx teknolojisi var bundan dolayı dedim ben yoksa alacak olsam ben yine d.a 2 alırım çünkü indirimi çok büyük.İşlemciyi 3600 değilde 2600 yada 1600 af olcak
RTX2060 alırsam kötü mü olur diyosun 1600af yada 2600 la alırsamOrası öyle, zaten ben arkadaşa d.a 2 nin fiyatına daha iyisi olmadığını söylüyorum çok avantajlı bir PC fakat dedim içinde kalacaksa rtx al 5600xt daha uygun ve aynı performansta fakat nvidianında dlss ve rtx teknolojisi var bundan dolayı dedim ben yoksa alacak olsam ben yine d.a 2 alırım çünkü indirimi çok büyük.