Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Edilir ama o sistemden edilmez.da2 2060 için iptal edilmez diyorsunuz yani dimi
Edilmez.da2 2060 için iptal edilmez diyorsunuz yani dimi
DLSS ve RTX bu kadar mı önemli yani? Bence değil.ya rtxciler sinirimi 5600xt vs 2060 yorumlarına hep Dlss gelince 5600 gg olcak falan diyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
korkuyorum
Yani DLSS sayesinde 2060'ta minimum %30 maximum %100 FPS artışı oluyor RTX modunda , parası olan alır kullanır bence. Mesela sen , mesela umarım benDLSS ve RTX bu kadar mı önemli yani? Bence değil.
Evet, bir şey anlamadım .Yani DLSS sayesinde 2060'ta minimum %30 maximum %100 FPS artışı oluyor RTX modunda , parası olan alır kullanır bence. Mesela sen , mesela umarım ben
Yani RTX 2060 için DLSS 2.0 ile RTX ON iken minimum %30'luk bir FPS yükselişi var. Diyorum ki tek fark RTX değil bütçesi yeten NVİDİA almalı bence. Mesela sende RTX kullanıyorsun ve umarım yakında bende kullanırımEvet, bir şey anlamadım .
Haa, aynen. Çok kullanmıyorum ama sorarsan "ar ti ex" işte .Yani RTX 2060 için DLSS 2.0 ile RTX ON iken minimum %30'luk bir FPS yükselişi var. Diyorum ki tek fark RTX değil bütçesi yeten NVİDİA almalı bence. Mesela sende RTX kullanıyorsun ve umarım yakında bende kullanırım
ben sistem aldım iptal edip rtxli mi alsam dedim ama değmiceğini farkettimYani DLSS sayesinde 2060'ta minimum %30 maximum %100 FPS artışı oluyor RTX modunda , parası olan alır kullanır bence. Mesela sen , mesela umarım ben