Neler Yeni

Ryzen 5 1600 AF + RX 560 4 GB sistem kaç TL eder?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Evet çok bilgili yapıya sahibim en azından sıfırı 9.000 TL olan PC tarafına ikinci el tarafın da bunu git 4.500e sat demiyorum.
4.5K biraz abartı ama şu sistemin sıfırına 9K verecek kimse yok bu sistemin 2. el max değer 5.5 6K civarlarında.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
4.5K biraz abartı ama şu sistemin sıfırına 9K verecek kimse yok bu sistemin 2. el max değer 5.5 6K civarlarında.
Sıfırın fiyatını attım işlemci vsvs daha düşük. 8.311 TL sıfırı daha ucuza varsa atabilirsin bana 6.500 TL olarak eyvallah o zaman ben o sitemi 4.500 den satarım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu gün ne yazık ki fiyatlar öyle haftaya tartışılır konuşuruz yılbaşından sonra ama emin ol ki adamım piyasa belli iken yarı fiyatına git ben sat diyemem bunu. 9.000 ise sıfırı haktır 7.000 TL den satsın il ilçesine göre degiskenlik gösterir.

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Sıfırın fiyatını attım işlemci vsvs daha düşük. 8.311 TL sıfırı daha ucuza varsa atabilirsin bana 6.500 TL olarak eyvallah o zaman ben o sitemi 4.500 den satarım

Bu gün ne yazık ki fiyatlar öyle haftaya tartışılır konuşuruz yılbaşından sonra ama emin ol ki adamım piyasa belli iken yarı fiyatına git ben sat diyemem bunu. 9.000 ise sıfırı haktır 7.000 TL den satsın il ilçesine göre degiskenlik gösterir.
Yani dolar da bir durmuyor ki pc fiyatları çok arttı o yüzden bir şey demeyeceğim sen de haklısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Ortalama 7.500 TL eder haftaya göre 9.000 TL eder şuan 8.000 TL iyi rakam gibi duruyor. Anakart olmuş 1.000 TL işlemcin 1.500 TL ekran kartı zaten sen de 5.000 TL ben ne desem bilemedim. Belki de az dedim bilmiyorum :) Artık takip edemiyorum net bir şey diyemem ama dediğim gibi 8.000 TL iyi :) Belirttiğim fiyatlar ikinci el ;) yoksa işlemcin 2.500e dayandı anakart 1.250 TL vsvs
o anakart nasıl sıfırı 1250tlymiş saçma sapan altı boş şaka

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Yani dolar da bir durmuyor ki pc fiyatları çok arttı o yüzden bir şey demeyeceğim sen de haklısın.
Birde şunu demek istiyorum arkadaş 2.elde ne kadar eder yazmamış benim sistem ne kadar eder yazmış. Satıcı fiyatları önemli her satıcıdan ben ürün almam bu konu da taviz vermem. Arkadaş sadece fiyat sordu 2.el satacağım demedi ben sadece ortalama fiyat bictim bu fiyattan koyup bu fiyattan alıcı bulursun demedim burasını kaçırıyor bazı nefes alan canlılar.

o anakart nasıl sıfırı 1250tlymiş saçma sapan altı boş şaka
Bu kadar fazla takılmayın rakamlara yarın 1.250 TL :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Birde şunu demek istiyorum arkadaş 2.elde ne kadar eder yazmamış benim sistem ne kadar eder yazmış. Satıcı fiyatları önemli her satıcıdan ben ürün almam bu konu da taviz vermem. Arkadaş sadece fiyat sordu 2.el satacağım demedi ben sadece ortalama fiyat bictim bu fiyattan koyup bu fiyattan alıcı bulursun demedim burasını kaçırıyor bazı nefes alan canlılar.

o anakartın 1250tl olması için doların yaklaşık 30 liralara dayanması gerekiyor. dolar 30 lira olabilir belki ama yarın olmaz

ayrıca rakamlara değil sayılara takılmamamız gerek sizin deyiminize göre.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
o anakartın 1250tl olması için doların yaklaşık 30 liralara dayanması gerekiyor. dolar 30 lira olabilir belki ama yarın olmaz
Dolar 20 olunca gel bana bir daha hatirlat bunu ama saçma sapan satıcıları bana örnek gösterme eminim ki bir çok kişi satıcı garantisi firma bakıyordur. Her önüne gelen geçen satıcıdan alıyorsan televizyon da seni de görmeyiz inşallah.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Dolar 20 olunca gel bana bir daha hatirlat bunu ama saçma sapan satıcıları bana örnek gösterme eminim ki bir çok kişi satıcı garantisi firma bakıyordur. Her önüne gelen geçen satıcıdan alıyorsan televizyon da seni de görmeyiz inşallah.
satıcı hepsiburada :)

ayrıca bu ülkedeki kanunların çoğu tüketiciden yanadır. her türlü hakkını savunup mağduriyetini engelleyebilirsin.

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI

ayrıca rakamlara değil sayılara takılmamamız gerek sizin deyiminize göre.
Tüh bea şimdi ne olacak diğer dediklerim hep işlemci tarafına attığım 1.500 muydu 2.000 mıydı patladik kaçın kaçın çok fazla irdeleme işlemci de boğulursun :) cımbızlama taktiğiniz güzel istedginiz yerden çekip alın.
Tüh bea şimdi ne olacak diğer dediklerim hep işlemci tarafına attığım 1.500 muydu 2.000 mıydı patladik kaçın kaçın çok fazla irdeleme işlemci de boğulursun :) cımbızlama taktiğiniz güzel istedginiz yerden çekip alın.

satıcı hepsiburada :)

ayrıca bu ülkedeki kanunların çoğu tüketiciden yanadır. her türlü hakkını savunup mağduriyetini engelleyebilirsin.
5 tane laf diyorum aradan anakart lafına rakamlara takılıp ahanda anakart 500 demeniz yok mu :)
R5 1600 AF işlemci 2.000 TL ise bu sistem de sıfır zaten kaç TL onu da bulup atarmisiniz ve bu sistemi 4.000 TL arkadaşa sat diyeceğim öyle mi? Ya bırakın bu işleri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
ben cımbızlama taktiği falan bilmem. ama sizin burada kendinizce yapmaya çalıştığınız mizah apaçık ortada. neyi kastettiğiniz ne demeye çalıştığınız ortada. kibirli, üstten bakan konuşmalarınızı kendinize saklayın. ben sadece bundan rahatsız olduğum için yazmak istedim.

5 tane laf diyorum aradan anakart lafına rakamlara takılıp ahanda anakart 500 demeniz yok mu :)
R5 1600 AF işlemci 2.000 TL ise bu sistem de sıfır zaten kaç TL onu da bulup atarmisiniz ve bu sistemi 4.000 TL arkadaşa sat diyeceğim öyle mi? Ya bırakın bu işleri.
ben kesinlikle sisteme biçtiğiniz fiyata bir şey demedim. fakat ne yapmaya çalıştığınız ortada lütfen uzatmayalım iyi akşamlar

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
ben cımbızlama taktiği falan bilmem. ama sizin burada yapmaya kendinizce yapmaya çalıştığınız mizah apaçık ortada. neyi kastettiğiniz ne demeye çalıştığınız ortada. kibirli, üstten bakan konuşmalarınızı kendinize saklayın. ben sadece bundan rahatsız olduğum için yazmak istedim.
Bana işlemci fiyatından konuşta bilelim fiyatını sonra bakarız başka şeylere bu işlemci sıfır fiyatı ne kadar sonra devam et sohbete.

ben cımbızlama taktiği falan bilmem. ama sizin burada kendinizce yapmaya çalıştığınız mizah apaçık ortada. neyi kastettiğiniz ne demeye çalıştığınız ortada. kibirli, üstten bakan konuşmalarınızı kendinize saklayın. ben sadece bundan rahatsız olduğum için yazmak istedim.

ben kesinlikle sisteme biçtiğiniz fiyata bir şey demedim. fakat ne yapmaya çalıştığınız ortada lütfen uzatmayalım iyi akşamlar
Anakart tarafında haklı olup komple yaptığınız yorumlar da haklılık payını göstermiyor işlemci bu arada 1.000 TL ise sıfır da eyvallah 2.500 TL olmuş. Adam zaten ekran kartsız satsa 4.000 TL eder ne yaşıyorsunuz :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
enes dinler
Bana işlemci fiyatından konuşta bilelim fiyatını sonra bakarız başka şeylere bu işlemci sıfır fiyatı ne kadar sonra devam et sohbete.
bakın ben fiyatlar üzerinden bir şey demiyorum. yazınızdaki bugün öyle yarın böyle tarzındaki mizahınızdan ve konuşma tavrınızdan rahatsız olduğum için konuşmaya anakart üzerinden bir başlangıç yapmıştım. herkesin farkında olduğu bir durum üzerinden böylesine bilmiş ve kibirli tavrınızdan rahatsız olduğum için yazdım diyorum size.

yoksa herkes o işlemcinin o ekran kartının o fiyatlar etmeyeceğini bildiği halde malum dolar kuru yüzünden o fiyatlara satıldığının farkında. bunu ben de inkar etmiyorum

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
bakın ben fiyatlar üzerinden bir şey demiyorum. yazınızdaki bugün öyle yarın böyle tarzındaki mizahınızdan ve konuşma tavrınızdan rahatsız olduğum için konuşmaya anakart üzerinden bir başlangıç yapmıştım. herkesin farkında olduğu bir durum üzerinden böylesine bilmiş ve kibirli tavrınızdan rahatsız olduğum için yazdım diyorum size.
Tamam aferim o zaman bu gün şampiyon sensin. Üslup tarafında bir şey yok olan şeyler bunlar insan geç anlıyor ama anlıyor işte zaten ekran kartına bile sen 5.000 de ben ne desem bilemedim cümlesi kullandım her gün farklı bir yaşam dün arkadaşa bile dedim forumda cidden bakmak istemiyorum ama monster da dün bu fiyatta idi bakıp alabilirsiniz dedim. Ben de bu durumdan çok keyif almıyorum emin olun zaten mesajım da belirttim alt cevaplarım da 5600x alacaktım alamadım diye MSI koltuk olmuş 8.000 TL diye eğer siz çok mutluysaniz bilemem tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,587
Üyeler
164,878
Son üye
eerbob
Top Bottom