bulunduğum şehirde düzgün ekran kartlari yok maalesefki. rx 460 düşünüyorum ona bakiyorum. Rx 550 den çok daha iyi bir ekran karti gibi geldi bana.Alinabilir ama ekran kartinda 2. Ele yonelin
EVet ben rx460 kullanicisiyim 1080p de high rahat gta5 oynatiyorbulunduğum şehirde düzgün ekran kartlari yok maalesefki. rx 460 düşünüyorum ona bakiyorum. Rx 550 den çok daha iyi bir ekran karti gibi geldi bana.
Apu alırsam 2 yıldan önce ekran karti yükseltmesi yapamam. Lol,csgo,ets 2 mp, f1 2020 oyununu oynayacağım. 2 yıl idare edebilir mi ki ?iyi bir APU daha mantıklı.
EderApu alırsam 2 yıldan önce ekran karti yükseltmesi yapamam. Lol,csgo,ets 2 mp, f1 2020 oyununu oynayacağım. 2 yıl idare edebilir mi ki ?
Peki sizce şuanki değeri kaç tl dir ? 1000 tl den koymuşlar da ondan sordum.EVet ben rx460 kullanicisiyim 1080p de high rahat gta5 oynatiyor
700 ustu alinmaz en fazla 700 temiz ise ben 600e almistim tertemiz tabii ki 5 aydir kullaniyorumPeki sizce şuanki değeri kaç TL dir ? 1000 TL den koymuşlar da ondan sordum.
Ekran karti olarak ne önerirsiniz peki ? 800 tl yi geçmesse iyi olur. Monitör de alacağimda. Birde ben pc montajlamasini bilmiyorum maalesefkiBu bütçede ya apu yada 2.el toplamanızı öneririm.
teşekkür ediyorum yardiminiz için. Saolun700 ustu alinmaz en fazla 700 temiz ise ben 600e almistim tertemiz tabii ki 5 aydir kullaniyorum