RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,424
Rx 570 4gbTeşekkürler. Ekran kartın nedir acaba ?
Post automatically merged:
Hepinize teşekkürler bu arada.
Rx 570 4gbTeşekkürler. Ekran kartın nedir acaba ?
Hepinize teşekkürler bu arada.
oyun konusunda aralarında çok bir fark var mı peki ?1600AF yayın için daha iyi bir işlemci ama sadece oyun anlamında İ3 10100F daha güçlü.
Pardon bu arada açıklamanda yazıyormuş yeni gördüm. Yayın esnasında oyun mu oynuyorsun ? Oyun oynuyorsan oynadığın oyunlarda herhangi bir kasma vs yaşıyor musun ? (Oyunları belirtirsen sevinirim bu aradaRx 570 4gb
Anladım teşekkürler.yayın için 1600(af) çok daha mantıklı ama düz 1600 yani 14nmlik 1600almayın
Nasıl güvenebilirim ki ?r5 1600 alacağına 2.el den 3600 veya 2700x al
Teşekkürler ama birkaç ay sonra alabileceğim. Elimdeki bisikleti satmaya çalışıyorum. Satabilirsem belki bu ay içerisinde de alabilirim. İndirimleri iyi takip etmek gerekiyor.Yayın için r5 1600 af daha iyi çünkü 6 çekirdek 12 thread i3 10100f 4 çekirdek 8 thread ve i3 10100f te 2666 mhz hız sınırı var r5 1600 af de yok.
https://www.gamegaraj.com/urun/skywalker-5a-1650-s/
Bu sistemi alabilirsin ama rami 2×8 yap ve 4 adet stok kalmış.
Valorant oynuyorum yayını ekran kartından verdim 150-280 arası fps alıyorumoyun konusunda aralarında çok bir fark var mı peki ?
Pardon bu arada açıklamanda yazıyormuş yeni gördüm. Yayın esnasında oyun mu oynuyorsun ? Oyun oynuyorsan oynadığın oyunlarda herhangi bir kasma vs yaşıyor musun ? (Oyunları belirtirsen sevinirim bu arada
Anladım teşekkürler.
Nasıl güvenebilirim ki ?
Teşekkürler ama birkaç ay sonra alabileceğim. Elimdeki bisikleti satmaya çalışıyorum. Satabilirsem belki bu ay içerisinde de alabilirim. İndirimleri iyi takip etmek gerekiyor.
İyiymiş gerçekten. Ben LOL de oynamayı düşünüyorum. LOL gibi bir oyunda daha da fazla alabilirim. Çok teşekkürler. En iyi cevap olarak rapor ettim.Valorant oynuyorum yayını ekran kartından verdim 150-280 arası fps alıyorum