Ryzen 5 2600 mavi ekran

alppdemir

80+
Reaksiyon skoru
67
Merhabalar, sürücülerim güncel.
-SAPPHIRE RX590 Nitro plus SE
-AMD RYZEN 5 2600
-B450M S2H
-8 GB 3000 MHZ RAM
-480 GB SSD
Sistemimde PUBG oyununu açarken bir kez mavi ekran hatası aldım. Çözümü nedir?
(2 ay önce de bu hatayı almıştım.)
minidump: Minidump.zip

img_20200617_165203-jpg.594132

-AMD RYZEN 5 2600
-B450M S2H
-8 GB 3000 MHZ RAM
-480 GB SSD

ssd modeli belirtirmisiniz genelde ondan olur

-AMD RYZEN 5 2600
-B450M S2H
-8 GB 3000 MHZ RAM
-480 GB SSD

Aygıt yöneticisinden adaptör için güç yönetimi altında "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" ayarını kapatmayı deneyin. Olmazsa ağ bağdaştırıcı özeliklerine gidip sürümleri güncelleştirmeyi deneyin. Genelde ağ hatalarından oluyor bu mavi ekran.

Aygıt yöneticisinden adaptör için güç yönetimi altında "güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" ayarını kapatmayı deneyin. Olmazsa ağ bağdaştırıcı özeliklerine gidip sürümleri güncelleştirmeyi deneyin. Genelde ağ hatalarından oluyor bu mavi ekran.
Pardon, hangisi acaba bulamadım.
Ekran Görüntüsü (3).webp

Pardon, hangisi acaba bulamadım.
Alıntıyı görüntüle
Hocam tekrar araştırdım.

Windows 10 Kernel Security Check Failure hatası ile ilgili olarak C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bulup sag klikleyerek Administrator/ Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açtiktan sonra ekrana çıkan siyah panele SFC /SCANNOW komutunu çalistiriniz. Enter deyiniz… Islem bittikten sonra bilgisayarinizi/laptopunuzu yeniden başlatın. Sorun büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Bu şekilde bir çözüm yolu var istersen deneyebilirsin.

Hocam tekrar araştırdım.

Windows 10 Kernel Security Check Failure hatası ile ilgili olarak C:\Windows\System32 klasörü içerisinde CMD dosyasini bulup sag klikleyerek Administrator/ Yönetici Olarak Çalistir seçenegi ile açtiktan sonra ekrana çıkan siyah panele SFC /SCANNOW komutunu çalistiriniz. Enter deyiniz… Islem bittikten sonra bilgisayarinizi/laptopunuzu yeniden başlatın. Sorun büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Tam 13.000 dosya içinden şunu buldum tek bu var sanırım. Buraya mı yazayım komutu?
Ekran Görüntüsü (4).webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tekrar araştırdım.

İşlemi uyguladım,teşekkürler.

Tam 13.000 dosya içinden şunu buldum tek bu var sanırım. Buraya mı yazayım komutu?
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemi uyguladım,teşekkürler.
Kardeşim windows arama yerine cmd yazıp direkt bulabilirdin. Bilirsin diye fazla detaya girmedim. Yaptıktan sonra yeniden başlatsaydın bilgisayarı. Daha sonra takipte kal bakalım yapacakmı. Genelde ağ hatalarından yapıyor bu mavi ekranı. Ağınıda kontrol etmeni tavsiye ederim.

Kardeşim windows arama yerine cmd yazıp direkt bulabilirdin. Bilirsin diye fazla detaya girmedim. Yaptıktan sonra yeniden başlatsaydın bilgisayarı. Daha sonra takipte kal bakalım yapacakmı. Genelde ağ hatalarından yapıyor bu mavi ekranı. Ağınıda kontrol etmeni tavsiye ederim.
Ne bileyim farklı bir CMD'dir diye oradan buldum. Ve dediğin gibi resetledim işlem bittiğinde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,485
Üyeler
186,897
Son üye
solema
Geri