Neler Yeni

Ryzen 5 3500 İle Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı İster Misiniz?

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
3500x olsa daha iyi olur lakin fiyat konusunda avantaj kazanmak için 3500 pek de kötü bir seçenek değil.

Ama "Çoklu çekirdek çoklu çekirdek diyordu, 6 çekirdekli işlemciyle sistem topladı" eleştirilerine de hazır olman gerekiyor abim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ryuga
Yapıştır be kral

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,325
İsim
Kaan
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
yapıştır hocam neden olmasın biz sana her zaman okeyiz

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Hocam 3500 yerine 3100 ya da 3300x daha iyi olmaz mı? Çünkü alan insanlar genellikle oyun performansına göre alıyor. Ayrıca çoğu oyun nvidia ekran kartı tabanlı eğer 1660s li bir sistem çıkartabilirsen güzel olur aslında. Ama itopya veya incehesap olmasın be lütfen brom. Oluyor sa da adam akıllı kasa psu ve ssd olsun lütfen :) Senin yapacağın her türlü sisteme okeyiz abim ❤️

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
gönder reis !!

Barneystinson

80+ Silver
Olur be kral neden olmasın

COREXAR

80+ Silver
Fiyatıda uygunsa çok iyi olur.
Ama yükseltme seçeneklerine indirimli 3600 koyarsanız bütçesi olanlar alabilir.

Jude

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
629
İsim
Yusuf
Discord
Jude#9999
gönder gelsin reis

Top Bottom