Neler Yeni

Ryzen 5 3500 İle Fiyat Performans Oyun Bilgisayarı İster Misiniz?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Aynen o zaman neden 1/1 işlemci yok? Neyle belli oluyor peki sayın algı yoksunu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun performansı artık çekirdeklerle orantılı :).
Ama hala 3500 performanssız bir işlemci değil :) ?

fieryz

80+ Titanium
En İyi Cevap
29
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,053
İsim
Ömer
Steam
fieryz
Aynen o zaman neden 1/1 işlemci yok? Neyle belli oluyor peki sayın algı yoksunu?
Algı yoksunu ?
Neden böyle yazdığını öğrenebilir miyim ?
6C/12T olan her işlemci iyi mi oluyor sanıyorsun ?:D

woscow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Miraç Öncel
Üni tercihlerinden sonra çıkar bilgisayarı pls

epyhon

80+
Piyasada bu işlemciden bol bişey kalmadı diye herkes 3500x satmaya çalışıyor :D alıcak olanlar bu işlemci sanırım ucuza alabilceğiniz son işlemcilerden olucak ona göre değerlendirin

Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Okan
Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Ekran kartı AMD olmazsa daha iyi olur kanaatindeyim

DiabLo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Mehmet Özdemir
Ekran kartı AMD olmazsa daha iyi olur kanaatindeyim
Ya herkes öyle düşünmüyor ama özelleştirme seçeneklerine ryzen 5 3600 ve bir adet rx 5600 xt eklenmeli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Abdullah abi Özellestirme seçeneklerinde senden ricam olacak "Rx 5600 xt" Eklensin ve 3600 de olur lütfen abi para topladım sonunda bundan önceki sistemi alamadım ama bu sefer alacağım hayatımda ilk defa senin gibi güzel bir insan sayesinde güzel bir bilgisayarım olacak inşallah saygılar.. bütçem 6500 e kadar destekler

BSTXN

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
...
ab nolur en kısa zamanda çıkar çok ihtiyacim var dolar artmadan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR