trevor_lency67
80+ Bronze
yeter ki yap reis
gönder be abiKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
banada lazımBeyler şu konuya biraz yuklenelim sistem lazım 5000 TL lik
abi nolur yap kaç aydır bekliyorum özellikle doların durumu felan ilaç gibi gelir kısacasıKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Lan adam haziran ayında bu sistemi çıkardıabi işlemci 3600 olsun ekran kartı 5600xt oc evo olabilir yine kasalarda spec delta RGB özelleştirmesi de olursa mis
5k5ykı gecmesin abi babamlari zor ikna ettim pc aldirmaya 5k ya en iyi sistemi toplar misinKardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.
Direk da 2 bu.abi işlemci 3600 olsun ekran kartı 5600xt oc evo olabilir yine kasalarda spec delta RGB özelleştirmesi de olursa mis
özelleştirmelerde olsun dedim ekran kartı 2060 olursa daha iyiLan adam haziran ayında bu sistemi çıkardı
Niye aynı sistemi bir daha yapsın
Powerboost psu ve sorunlu ssd olmazsa sıkıntı yok.Kardeşlerim selamlar yeni bir fiyat performans oyun bilgisayarı toplamayı planlıyorum ama siz de bileceksiniz ki piyasa resmen berbat stoklar fiyatlar pert, bugün biraz hesaplama ile Ryzen 5 3500 işlemci ile çok güzel fiyat performans oyun bilgisayarı çıkartabileceğimi farkettim. Daha iyi alternatifler varken R5 3500 gibi 6 core 6 thread işlemcileri önermiyorum ve kullanmıyorum ama stoklar ve fiyatlar öyle bir hale geldi ki iyi alternatif kalmadı. Bu işlemcinin de çok güçlü olduğunu zaten yaptığım testlerden biliyorsunuz özellikle oyun performansı tarafında, peki size ne diyorsunuz? siz okeylerseniz yaparım.