federalper
80+ Silver
3500X'de hafif de olsa darboğaz hissediyorum. CS:GO ve Valorant'da daha çok hisettiriyor.Arada çok fark yok ekran kartına darboğaz yapmıyorsa ve ya yeni ekran kartı almayacaksan gerek yok...
5600 geçilir
5500'e geçmemin sebebi güzel ve uygun fiyattan yakalamam.Arada çok fark yok ekran kartına darboğaz yapmıyorsa ve ya yeni ekran kartı almayacaksan gerek yok...
5600 geçilir
CS , VALO gibi oyunlar zaten ekran kartını gram zorlamayan oyunlar o oyunlarda GT 1030 da RTX 4090 da darboğaza girer...3500X'de hafif de olsa darboğaz hissediyorum. CS:GO ve Valorant'da daha çok hisettiriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
5500'e geçmemin sebebi güzel ve uygun fiyattan yakalamam.
3500x ile 1030 darboğaz yemez gibi hocam çok fazla hissetmiyorum zaten o oyunlarda da full ayarlarda.CS , VALO gibi oyunlar zaten ekran kartını gram zorlamayan oyunlar o oyunlarda GT 1030 da RTX 4090 da darboğaza girer...
CS'de girer...3500x ile 1030 darboğaz yemez gibi hocam çok fazla hissetmiyorum zaten o oyunlarda da full ayarlarda.
Hocam Ryzen 5 3500X den bahsediyoruz 1030 ile neden darboğaz yapsın ?CS'de girer...
Eğer ekran kartın kötüyse ve işlemcin iyise darboğaz yapmaz. İşlemcin ekran kartını besleyemezse darboğaz yapar.Hocam Ryzen 5 3500X den bahsediyoruz 1030 ile neden darboğaz yapsın ?
Hocam anlamadınız...Şöyle diyim...Hocam Ryzen 5 3500X den bahsediyoruz 1030 ile neden darboğaz yapsın ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ekran kartın kötüyse ve işlemcin iyise darboğaz yapmaz. İşlemcin ekran kartını besleyemezse darboğaz yapar.