Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Hayırlı olsun şimdiden.Yok hocam ne zengini elimize geçti birşeyler toparladık bizde. Anakart ve RAM kaldı son olarak.
Hayırlı olsun şimdiden.Yok hocam ne zengini elimize geçti birşeyler toparladık bizde. Anakart ve RAM kaldı son olarak.
Ne alaka? 1.5 ay önce soğuk sayılabilir bir dönemde aldım. Wraith stealth stok soğutucu ile en başta 68 derece alıyordum şuan 69-70. O kadar fark edecek bir şey yok. Gündüzleri 40 derece oluyor ama bu o kadar etkş etki etmiyor. 85 derece gereksiz yüksek oyunlarda.Gerçekten yanında duruyorsa zenginsin galiba
Bütçe varsa dediğin gibi 3600.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yaz aylarındayız.
Sağol dostum.Hayırlı olsun şimdiden.
43* Havada Klimasız ortamda Ekran Kartı Sıcaklığım max. 70* cpu da max. 72* görmüştü benimDeğil, 85 derece nedir? Laptop mu bu?![]()
Kankam tartışma değil ki bu yardımlaşmaNezaman konu açsam millet sorumu yanıtlayıp birbiriyle tartışmaya giriyo![]()
4 saat oyun oynadıktan sonra bile 64 dereceleri geçmiyor benimki. Dark x124 var ve kasamda 5 tane fan var tam ve üstünde bir performans gösteriyor şu an soğutmada.43* Havada Klimasız ortamda Ekran Kartı Sıcaklığım max. 70* cpu da max. 72* görmüştü benim