OC'dan anlamam. @RevDeisDou anlar.@crazyreign kanka god falan yazmış bu ? Biostar B450M ile yaomış nee?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@DA-MD2 kanka bu imkansız degil mi?
Ama bu Biostar B450m anakartla 1.540V vermiş. Unify bile 1.55V verebiliyor en fazlaOC'dan anlamam. @RevDeisDou anlar.
Vay be.Ama bu Biostar B450m anakartla 1.540V vermiş. Unify bile 1.55V verebiliyor en fazla
Ben 1.7 verdim. 1.55v' u da normal bir şekilde verbiliyorumAma bu Biostar B450m anakartla 1.540V vermiş. Unify bile 1.55V verebiliyor en fazla
-_- boyle bakiyorum su anBen 1.7 verdim. 1.55v' u da normal bir şekilde verbiliyorum
3600 e 1.2V ta denemeler yapıyorum maks kaç ghz alırım diye
2019 model benimki haberiniz olsun
Voltaj 1.2 ye sabit 4.1 ghz ve yukarısında mavi ekran yedim 4.08 GHz de PC açıldı fakat OCCT testinde hatalar tespit edildi
4 GHz de denedim onda da 4.08 kadar erken olmasa bir zamandan sonra hatalar tespit edildi
Şimdi 3.95 GHz de yarım saat OCCT testi yaptım ve maks 74 derece ve herhangi bir hata ile karşılaşmadım
Auto modda zaten ısınmadan dolayı maks 4 ghz içinde gidip geliyordu ve 95 derece falan oluyordu yükte
Şimdi bence mükemmel oldu sizce nasıl?
tamamdır ne kadar tutayım testte?Prime95 Small FFTs testi yap.
Birde testi yaparken Core Temp'in resmini at.
Prime95 Small FFTs testi yap.
Birde testi yaparken Core Temp'in resmini at.
tamamdır ne kadar tutayım testte?
BİR ŞEYLER OLDU GALİBA
Alıntıyı görüntüle
Benimki de 1.4v R5 3500X asus prime b450m-k1.5V mi? D-Dostum bu şaka olmalı. Hangi anakartla yapıyorsun bunu?