- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet bende çok şaşkınım. Ama ekran kartının hatalı oldugunu söylediler ne alaka ?Isındığını biliyorum da 120 yi ilk defa gördüm
Stok fan la bile o kadar ısınmıyor normalde
Evet bende çok şaşkınım. Ama ekran kartının hatalı oldugunu söylediler ne alaka ?Isındığını biliyorum da 120 yi ilk defa gördüm
Stok fan la bile o kadar ısınmıyor normalde
sen bi prime95 yaparmısınÖncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
İşlemci hakkında bir şey demediler 120 dereceli görmesine rağmen anakart hakkındada bir şey demediler. Yarın gelmemi istediler yarın gidip konuşacam ekran kartını servise yolliyim mi yoksa yarın pcyi alıp eve mi götüreyim ?
Ssde göründügü üzere 110 derece işlemci 120lere kadar çıkıyor
Bilgisayar şuan vatanda yarın beni çağırdılar gidip konuşacağım ekran kartının hatalı oldugunu söyledilersen bi prime95 yaparmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc bende değil zaten 2 hafta önce vatana bıraktım bugün aradılar ekran kartının hatalı oldugunu söyledilerVallaha ilk defa görüyorum 120 derece nedir açmayın PC yi
Vatan kalitesiyle. Hele montajı onlar yaptılarsa..Bilgisayar şuan vatanda yarın beni çağırdılar gidip konuşacağım ekran kartının hatalı oldugunu söylediler
Mesaj otomatik birleştirildi:
PC bende değil zaten 2 hafta önce vatana bıraktım bugün aradılar ekran kartının hatalı oldugunu söylediler
montajı onlar yaptı evet. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ekran kartının hatalı oldugunu söylediler işlemci ve anakart sorunlu diye göndermiştimVatan kalitesiyle. Hele montajı onlar yaptılarsa..
Köfte Ekmek Yap Güzel OlurÖncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
İşlemci hakkında bir şey demediler 120 dereceli görmesine rağmen anakart hakkındada bir şey demediler. Yarın gelmemi istediler yarın gidip konuşacam ekran kartını servise yolliyim mi yoksa yarın pcyi alıp eve mi götüreyim ?
Şaka bir yana buraya ne yapmam gerektiğini öğrenmek icin geldim arkadaslarKöfte Ekmek Yap Güzel Olur
sen bi prime95 ile test et ve test esnasında işlemci soğutucusunun o bakır yüzdeyine elini değdir 100 derece hissettiriyormu ona bak ben gene diyorum bence sensör hatası normalde kapatması lazım max temp 95 derece sen onu 25 derece geçip 120 derece yapmışsın normalde 105 106 dereceleri görmüştüm fakat senin durumun ilginçŞaka bir yana buraya ne yapmam gerektiğini öğrenmek icin geldim arkadaslar
Bilgisayar bende değil 2 hafta önceden vatana bıraktım. Bugün aradıklarında ekran kartının hatalı oldugunu söyledilersen bi prime95 ile test et ve test esnasında işlemci soğutucusunun o bakır yüzdeyine elini değdir 100 derece hissettiriyormu ona bak ben gene diyorum bence sensör hatası normalde kapatması lazım max temp 95 derece sen onu 25 derece geçip 120 derece yapmışsın normalde 105 106 dereceleri görmüştüm fakat senin durumun ilginç
İslemcinde OC varmi ?Öncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
Tabikide hayır.İslemcinde OC varmi ?
Sıvı soğutmanın jelatinini sökmemişlerdi bende, gerisiVatan kalitesiyle. Hele montajı onlar yaptılarsa..