Neler Yeni

Ryzen 5 3600 120 Derece

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Öncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
İşlemci hakkında bir şey demediler 120 dereceli görmesine rağmen anakart hakkındada bir şey demediler. Yarın gelmemi istediler yarın gidip konuşacam ekran kartını servise yolliyim mi yoksa yarın pcyi alıp eve mi götüreyim ?
Ssde göründügü üzere 110 derece işlemci 120lere kadar çıkıyor
sen bi prime95 yaparmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
sen bi prime95 yaparmısın

Bilgisayar şuan vatanda yarın beni çağırdılar gidip konuşacağım ekran kartının hatalı oldugunu söylediler

Vallaha ilk defa görüyorum 120 derece nedir açmayın PC yi :D
Pc bende değil zaten 2 hafta önce vatana bıraktım bugün aradılar ekran kartının hatalı oldugunu söylediler

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bilgisayar şuan vatanda yarın beni çağırdılar gidip konuşacağım ekran kartının hatalı oldugunu söylediler

PC bende değil zaten 2 hafta önce vatana bıraktım bugün aradılar ekran kartının hatalı oldugunu söylediler
Vatan kalitesiyle. Hele montajı onlar yaptılarsa..

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
montajı onlar yaptı evet. Ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ekran kartının hatalı oldugunu söylediler işlemci ve anakart sorunlu diye göndermiştim

1 kere kapandı şuana kadar. Ne yapmam lazım ekran kartının hatalı oldugunu söylediler saçma bir şekilde

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Emre
Öncelikle şöyle özetliyim. Yaklasık 3 ay önce vatandan gtx 1660 gaming x ryzen 5 3600 b450mk lı bir sistem topladım aldıgım günden beli İşlemcim ısınıyordu ama normal bi ısınma değil 120 dereceleri kadar gördüm ve başka sorunlarda vardı örneğin internet kesilmesi görüntüde yırtılmalar PC kapanmaması monitörde görüntü gitmesi. Bu olaylardan sonra 2 hafta önce pcyi vatana götürdüm yaklaşık yarım saat öncede aradılar ve dedikleri şu şekilde; Ekran kartınız hatalı servise göndereceğiz.
İşlemci hakkında bir şey demediler 120 dereceli görmesine rağmen anakart hakkındada bir şey demediler. Yarın gelmemi istediler yarın gidip konuşacam ekran kartını servise yolliyim mi yoksa yarın pcyi alıp eve mi götüreyim ?
Köfte Ekmek Yap Güzel Olur

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Şaka bir yana buraya ne yapmam gerektiğini öğrenmek icin geldim arkadaslar
sen bi prime95 ile test et ve test esnasında işlemci soğutucusunun o bakır yüzdeyine elini değdir 100 derece hissettiriyormu ona bak ben gene diyorum bence sensör hatası normalde kapatması lazım max temp 95 derece sen onu 25 derece geçip 120 derece yapmışsın normalde 105 106 dereceleri görmüştüm fakat senin durumun ilginç

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
sen bi prime95 ile test et ve test esnasında işlemci soğutucusunun o bakır yüzdeyine elini değdir 100 derece hissettiriyormu ona bak ben gene diyorum bence sensör hatası normalde kapatması lazım max temp 95 derece sen onu 25 derece geçip 120 derece yapmışsın normalde 105 106 dereceleri görmüştüm fakat senin durumun ilginç
Bilgisayar bende değil 2 hafta önceden vatana bıraktım. Bugün aradıklarında ekran kartının hatalı oldugunu söylediler

(Can)

80+ Bronze
İslemcinde OC varmi ?

Polatcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Polat
Arkadaslar ne yapmam gerekiyor yarın vatana gittigimde ekran kartını göndereceklerini söylediler işlemcide bir problem yokmuş gibi bir şey demediler

İslemcinde OC varmi ?
Tabikide hayır.

rebelmoves

80+ Bronze
Durumu anlat işlemci 110 dereceyi görüyor de fotoyu göster büyük olasıkla tınlamazlar orası vatan çünkü. İşlemci ve anakart içinde servis işlemi istediğini söyle hatanın 2sinden kaynaklandığından eminsen

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Sıvı soğutmanın jelatinini sökmemişlerdi bende, gerisi 🔥

(Sistem vatan'dan değil, neden onların montaj yaptığı uzun hikaye)

Top Bottom