Hocam ikisi arasındaki fark nedir b450 alırım orda problem yok da benim amacım olabildiğince fps e oynamak (tabi uzun vadede bi problem olmayacağı sürece)Evet çalışır ama ne yapıp edin b450 alın derim, çok zor bi olay değil b350 yerine 450 almak.
B450 4. nesil Ryzenları da destekliyor, tabi başka farklılıkları da var ama en önemli farkı bu. 350 ile 450 arasında FPS farkı olmaz ama gelecek için çok daha iyi bir yatırım olur 450.Hocam ikisi arasındaki fark nedir b450 alırım orda problem yok da benim amacım olabildiğince fps e oynamak (tabi uzun vadede bi problem olmayacağı sürece)
Hocam B450 4. nesil desteklemeyecek denildi ?B450 4. nesil Ryzenları da destekliyor, tabi başka farklılıkları da var ama en önemli farkı bu. 350 ile 450 arasında FPS farkı olmaz ama gelecek için çok daha iyi bir yatırım olur 450.
Hocam B450 4. nesil desteklemeyecek denildi ?
Ama yeni bir cpu dusunmuyorum gelecek icinde bende biliyom fps farki olmadigini sadece emin olmak istedim donanim arsivini eski bi videosunda anlatmisti 2020 ye kadar amd kacinci nesil olursa olsun b350 de caliscak diye sagol hocam iyi aksamlarB450 4. nesil Ryzenları da destekliyor, tabi başka farklılıkları da var ama en önemli farkı bu. 350 ile 450 arasında FPS farkı olmaz ama gelecek için çok daha iyi bir yatırım olur 450.