deadfellow
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Soğutucun cok kotu o yuzden hicbir sey ise yaramiyor 1.1 volt ile 95 derece çok kotu bi deger
Yok hocam olmuyor bu sefer 110 dereceyi gördü bir ara sorun ney anlamıyorum termal macun sürülü işlemci tam oturmuş durumda hava akışı var üstten alttan yandanTekrar 1.1V 4.1Ghz dener misiniz?
Hocam çoğu kişi stock soğutucu ile işlemciyi iyi duruma getirebiliyor soğutucuyla nasıl bir ilgisi olabilir yani 110 dereceleri gösterecek kadarSoğutucun cok kotu o yuzden hicbir sey ise yaramiyor 1.1 volt ile 95 derece çok kotu bi deger
Hocam garip cidden. @RevDeisDouYok hocam olmuyor bu sefer 110 dereceyi gördü bir ara sorun ney anlamıyorum termal macun sürülü işlemci tam oturmuş durumda hava akışı var üstten alttan yandan
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam çoğu kişi stock soğutucu ile işlemciyi iyi duruma getirebiliyor soğutucuyla nasıl bir ilgisi olabilir yani 110 dereceleri gösterecek kadar
Aldığım siteden durumu bildirdim ekiplerimiz sizinle iletişime geçicek denildi olmadi değişme kabul olursa değişme isticem bakalımHocam garip cidden. @RevDeisDou
Çünkü bunun mantıklı bir şeyi yok millet stock soğutucu ile 60 70 derecelere düşüyor ben 1.1 veriyorum 90i görüyorumHocam garip cidden. @RevDeisDou
Normalde 1.1V 4.1Ghz yemesi ve iyiyor fakat aşırı şekilde ısınıyor.Aldığım siteden durumu bildirdim ekiplerimiz sizinle iletişime geçicek denildi olmadi değişme kabul olursa değişme isticem bakalım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çünkü bunun mantıklı bir şeyi yok millet stock soğutucu ile 60 70 derecelere düşüyor ben 1.1 veriyorum 90i görüyorum
hocam bu işi çözücem dedim ve çözdüğümü düşünüyorum en azından şuanlık komple baştan aşşa format attım ve inanır mısınız 4.1e 1.1 şuan 70 dereceyi geçmiyor. işin garip tarafı ise ctr ile yaptığım testlerde tekrar bronze sample almış olmam silver sample nasıl aldım neden şimdi bronze verdi bir bilgin var mı acaba ?Normalde 1.1V 4.1Ghz yemesi ve iyiyor fakat aşırı şekilde ısınıyor.