Puanı bana yüksek geldi 3600 stok için oc siz4100Mhz 1.1V verirmisin
300-400 puan yüksekPuanı bana yüksek geldi 3600 stok için oc siz
Ben oc yaptım 4.2 ghz 1.11 voltaj stabil çalışıyor 9750 falan puan alıyorum çünkü300-400 puan yüksek
kasan mesh değilse bir tık normal gibi fakat mesh ise yüksekBen oc yaptım 4.2 ghz 1.11 voltaj stabil çalışıyor 9750 falan puan alıyorum çünkü
Kasam mesh kanka da ney yüksek anlamadımkasan mesh değilse bir tık normal gibi fakat mesh ise yüksek
Sıcaklık yüksek kanki puan yüksek olcak degilya. Yukarda 88 demişsin ona yazdı büyük ihtimal.Kasam mesh kanka da ney yüksek anlamadım
Sıcaklıksa benim sıcaklığım max 60 derece ortalamam 55
Yok kanka onu ben demedim 88 konuyu açan demiş benim max sıcaklık 4.2 ghz 1.11 voltajda stabilitem 1.11 max 60 ortalamaö 55 derece saatlerce oynasamda cooler master ma410p soğtucusu var arkadaşın 88 miş kanka karıştırmış arkadaşSıcaklık yüksek kanki puan yüksek olcak degilya. Yukarda 88 demişsin ona yazdı bıyık ihtimal.
hiç bilmiyorum nasıl yapılacağını falan onların sadece sıcaklık normal mi merak ettim4100Mhz 1.1V verirmisin
mesh değil cam önükasan mesh değilse bir tık normal gibi fakat mesh ise yüksek
o zaman bi tık normal, anakartınızın marakasını youtube a yazıp rehber vs. bulabilirsiniz dediğim içinmesh değil cam önü