Enes Ekinci
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 10
- İsim
- Ahmet Enes Ekinci
Arkadaşlar , Abilerim Herkese sevgiler saygılar. Başlıkta da belirttiğim gibi Ryzen 5 3600 İşlemci Kullanıyorum. İşlemcim Çok güzel allah bi kaza çıkartmaz inşallah memnunum kendisinden çokça yetiyor bana. Lakin İşlemci kullanımım masaüstünde iken max %6 falan iken veya zoom kullandığım vakitlerde %12-16 küsürlere çıktığında İşlemci fanım da Bir coşma oluyor. Kulaklığı taktığım halde Çok sesli bir şekilde çalışıyor. Forumlarda bakarak sorununu anlamaya çalıştım. Ryzen Master yazılımını yükledim ve manuel ayarlamalar yaptım yüksel volt çektiğinden dolayı belkide coşuyordur diyerek biostan volt değerini 1.200 yaptım Sıcaklık Değerlerim Oyun oynarken Msi afterburner ile bakıyorum en fazla 75-80 derece civarlarında oluyor bu ısıların normal olduğunun farkındayım çok sıcak olmadığını biliyorum ama bu ses beni gerçekten rahatsız ediyor. Acaba stok fanı mı değiştirmem gerekiyor ? eğer öyle ise bana uygun fiyatlı am4 soketli bir işlemci soğutucusu söyler misiniz
Ek Olarak Belirteyim : Termal Macununu maksimum 2 veya 3 hafta önce yenilemiştim Kaliteli bir Marka ile Marka aklımda değil
Ek Olarak Belirteyim : Termal Macununu maksimum 2 veya 3 hafta önce yenilemiştim Kaliteli bir Marka ile Marka aklımda değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dragon Center Programında Balanced Moduna Aldığımda Sürekli Fan hızında dalgalanmalar oluyor Slient Modda geçiyor ama slient mod da biraz sıkıntı olmaz mı yük altında iken çalışması gerekirken çalıştırmama gibi bir durum oluyor zannediyorsam balanced ideal lakin fan hızı dalgalanması durumundan dolayı slient a alıyorumArkadaşlar , Abilerim Herkese sevgiler saygılar. Başlıkta da belirttiğim gibi Ryzen 5 3600 İşlemci Kullanıyorum. İşlemcim Çok güzel allah bi kaza çıkartmaz inşallah memnunum kendisinden çokça yetiyor bana. Lakin İşlemci kullanımım masaüstünde iken max %6 falan iken veya zoom kullandığım vakitlerde %12-16 küsürlere çıktığında İşlemci fanım da Bir coşma oluyor. Kulaklığı taktığım halde Çok sesli bir şekilde çalışıyor. Forumlarda bakarak sorununu anlamaya çalıştım. Ryzen Master yazılımını yükledim ve manuel ayarlamalar yaptım yüksel volt çektiğinden dolayı belkide coşuyordur diyerek biostan volt değerini 1.200 yaptım Sıcaklık Değerlerim Oyun oynarken Msi afterburner ile bakıyorum en fazla 75-80 derece civarlarında oluyor bu ısıların normal olduğunun farkındayım çok sıcak olmadığını biliyorum ama bu ses beni gerçekten rahatsız ediyor. Acaba stok fanı mı değiştirmem gerekiyor ? eğer öyle ise bana uygun fiyatlı am4 soketli bir işlemci soğutucusu söyler misiniz
Ek Olarak Belirteyim : Termal Macununu maksimum 2 veya 3 hafta önce yenilemiştim Kaliteli bir Marka ile Marka aklımda değil![]()