ErenROG
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 7
- Reaksiyon skoru
- 7,258
Stoğu var mı hocam onun? Ben bulamıyorum hiçbir yerde.O zaman yine T6 Ultra.
Stoğu var mı hocam onun? Ben bulamıyorum hiçbir yerde.O zaman yine T6 Ultra.
iyi değilse neden abdullah abi önersin ?O çok iyi değil.
N11'de PeraElektromarket satıyor, normalde de Hepsiburada'da o satıyordu.Stoğu var mı hocam onun? Ben bulamıyorum hiçbir yerde.
Hemen bakıyorum.N11'de PeraElektromarket satıyor, normalde de Hepsiburada'da o satıyordu.
70 lira. Fiyatına göre iyi ama 3600 için sadece stok yerine kullanılır. 75 dereceleri geçer işlemci. @Abdullah Hacıgül' ün önerdiği her şey en iyi değil.iyi değilse neden abdullah abi önersin ?
Hemen bakıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
![]()
PeraBilgisayar - n11
PeraBilgisayar mağazasının benzersiz ürün seçenekleri, fiyatları ve kampanyaları n11 ile PeraBilgisayar mağazasında seni bekliyor!www.n11.com
Onu demiyor la, Freezer 34 Duo Esports'u diyor.70 lira. Fiyatına göre iyi ama 3600 için sadece stok yerine kullanılır. 75 dereceleri geçer işlemci.
Nası ya? He hatırladım. Çok pahalı ama :dOnu demiyor la, Freezer 34 Duo Esports'u diyor.
70TL olanı demiyorum yayında gösterdi 440TL olanı diyorum70 lira. Fiyatına göre iyi ama 3600 için sadece stok yerine kullanılır. 75 dereceleri geçer işlemci. @Abdullah Hacıgül' ün önerdiği her şey en iyi değil.
440TL' mi? Çok pahalı 34 duo. T6 Ultra ile aşağı yukarı aynı. 2 tane T6 alır birleştiririm daha iyi :d70TL olanı demiyorum yayında gösterdi 440TL olanı diyorum
130W TDP' si var. Ek fan ile 155 olur anca. T6 ultra 195-200Wbu nasıldır ? tabii ki ek bi fan ile![]()
Deep Cool Gammax C40 Intel-Amd Uyumlu CPU İşlemci Soğutucu incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
t6 ultra en iyisi ozaman440TL' mi? Çok pahalı 34 duo. T6 Ultra ile aşağı yukarı aynı. 2 tane T6 alır birleştiririm daha iyi :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
130W TDP' si var. Ek fan ile 155 olur anca. T6 ultra 195-200W
Bu büyçede evet.t6 ultra en iyisi ozaman