Cpb kapatınca zaten benim işlemcide 3.6 da çalışmaya başladıbi bende sorun çıkmadı sadece frekansını 3600 e sabitledim cpb de kapatmadım masa üstünde 47 50 oyunlarda 55 65
cpb yi nerden kapattın ben bulamadım asus anakartCpb kapatınca zaten benim işlemcide 3.6 da çalışmaya başladı
biostannası yapıyoz kanka işlemci ayartlarını ben pek çözemedim
3600x de Ark da Epik ayarlada 15 dk da kapattı pc stok hiç yeterli değil GTA 5 de Ultra kenar yumuşatma vs hepsi fulde 3-4 saatden sonra kapanıyor yan kapak açık halde birde bunlaroyun oynamak için stok sogutucusu yeterli diye düşünüyordum
Asusu bilmiyorum ki bende msı varcpb yi nerden kapattın ben bulamadım asus anakart
Mesaj otomatik birleştirildi:
biostan
pahalı reis napalm
[/QUOT. İyide en azından sağlam PC kullanırsın i5 9400f al ama hiç para yoksa i3 de alabilirsin ama i3 çok önermiyor ustamız
Sen ileride kule tipi yasa tek fanlı sıvı aloyun oynamak için stok sogutucusu yeterli diye düşünüyordum
Reis ekstra soğutucu alacağına intel al direk işte 4-5 sene sonra işlemci değiştirmek zorunda kalmazsınKardeşim intele vericeğin paraya bunu alıp ekstra soğutucu alırsan sorun kalmıyo ortada ama sen bilirsin
Performans farkı var kankaReis ekstra soğutucu alacağına intel al direk işte 4-5 sene sonra işlemci değiştirmek zorunda kalmazsın