- Bütçe
- 12000
Merhabalar ryzen 5 3600 işlemci rx580 ekran kartı 12.000 TL hazır sistem alınır mı başka sistem Önermeyin sadece fiyatına göre nasıl sadece VALORANT ve Gta V oynayacağım beni tatmin eder mi? teşekkürler.
Haklısın fakat hayatım boyunca ilk defa bilgisayar satın alıyorum donanımdan da sadece YouTube’da ufak tefek gördüğüm kadar biliyorum toplama almak daha mantıklı fakat gelirse onun montajını yapamam o yüzden hazır sisteme yöneldim bilindik tüm satıcılardan da fiyat performans olarak en iyi bu mantıklı geldi.Başka sistem önerme demişsin bu sistem dediğin oyunları oynatır fakat 2. El rx 6600 ile sistem toplayabilirsin çok rahat tavsiye olsun sadece
İkisini de oynatır ama 12bin biraz pahalı geldi bana. O fiyata RX6600lü sistemler oluyordu bir ara.
Toplamak derken hocam youtubeda bir sürü rehber var 2-3 video izleseniz az çok anlarsınız neye ihtiyacınız olduğunu.Haklısın fakat hayatım boyunca ilk defa bilgisayar satın alıyorum donanımdan da sadece YouTube’da ufak tefek gördüğüm kadar biliyorum toplama almak daha mantıklı fakat gelirse onun montajını yapamam o yüzden hazır sisteme yöneldim bilindik tüm satıcılardan da fiyat performans olarak en iyi bu mantıklı geldi.
Alınmaz o paralara 2060 sistemler var ve 3600 artık eskiMerhabalar ryzen 5 3600 işlemci rx580 ekran kartı 12.000 TL hazır sistem alınır mı başka sistem Önermeyin sadece fiyatına göre nasıl sadece VALORANT ve Gta V oynayacağım beni tatmin eder mi? teşekkürler.
İkisini de oynatır ama 12bin biraz pahalı geldi bana. O fiyata RX6600lü sistemler oluyordu bir ara.