Ehwenischer
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
Elimde golden sample 3600 ve ID Cooling SE 224 XTS var, işlemcimin iliklerine kadar sömürmek istiyorum, yardımınızı bekliyorum.
Şu anda manuel olarak 1.35v ve 4.6ghz kullanıyorum ama sanki 4.4 ile performans farkı yok gibi hissediyorum, biraz inceleyeceğimBen 4200 hz 1.1 volt ta kullanıyorum volt düşürünce kapanıyor pc hz arttırmayı denemedim başlangıç için burdan başlayabilirsin
Çok zorluyosun uzun vadede zarar vermez mi bu kadar yüksek hzŞu anda manuel olarak 1.35v ve 4.6ghz kullanıyorum ama sanki 4.4 ile performans farkı yok gibi hissediyorum, biraz inceleyeceğim
1.35v sınır diye söyleniyor bende bu voltaj ile ne kadar çıkabilirim diye düşünüyorum ancak manuel ile sanırım bu kadar çıkabiliyorum umarım PBO ile daha fazlasına ulaşabilirim ancak PBO bilgim yok...Çok zorluyosun uzun vadede zarar vermez mi bu kadar yüksek hz
Şu anda manuel olarak 1.35v ve 4.6ghz kullanıyorum ama sanki 4.4 ile performans farkı yok gibi hissediyorum, biraz inceleyeceğim
PBO ile 4.45 e çıkar.Elimde golden sample 3600 ve ID Cooling SE 224 XTS var, işlemcimin iliklerine kadar sömürmek istiyorum, yardımınızı bekliyorum.
Hocam arka planda FSR3'ü denemek için Forspoken indiriyorum bu sebepten ötürü deneyemiyorum ancak sanırım 4.4ghz ile 4.6 arasında bir fark görememiştim, hocam kurulum bitsin test yapacağım ancak sizce daha fazlasını zorlamaya gerek var mı?PBO ile 4.45 e çıkar.
4.6'da kullanıyormuş 5600'den bahsediyor galiba.PBO ile 4.45 e çıkar.
R5 360ü'ü 4.6'ya çıkarabildiysen helal olsun, mutlaka hissedilir fark vardır onu masaüstünde hissedemezsin zaten, anca oyunlarda fps'ten ve cinebench r23 testi puanından anlarsın.Şu anda manuel olarak 1.35v ve 4.6ghz kullanıyorum ama sanki 4.4 ile performans farkı yok gibi hissediyorum, biraz inceleyeceğim
hocam 2 defa yaptımO testi 1 kere yaptığında mı golden çıktı 3. Defa yapmanızı öneririm.
2020 üretim denk gelmiş size de bende vaktinde bizzat satıcıdan 2020 üretim BF 2010SUS kodlu istemiştim 1.25v de 4.4 ghz de stabil 1.20v de oyunlarda stabil ama occt cinebench gibi testler de çakılıyor 4.6 yine oyunlarda stabil cinebench vs çakılıyor. dediklerinize göre 4.6 iyi bir hız zaten yeterince zorlamışsınız en fazla tek çekirdek 4.7 falan olur allcore da 4.6 başarı zaten daha fazla zorlamayın derim.Elimde golden sample 3600 ve ID Cooling SE 224 XTS var, işlemcimin iliklerine kadar sömürmek istiyorum, yardımınızı bekliyorum.