Smith & Wesson
80+ Silver
Dahası
4.0 a sabitleyip en iyi voltaj ayarını yapmak istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum.
nasıl yani tam anlayamadımCTR ile silikon testi yapın.
nasıl yani tam anlayamadım
benim buna ihtiyacım yokki kardeşim 4.0 a sabitleyip voltaj vericegim sadeceRehber - [Güncellendi]Ryzen ClockTuner ile Tek Tıkla İşlemcinizin Overclock Performansını Öğrenin!
Uygulama Ryzen işlemcinize 1-2 işlem uygulayarak OC kapasitesini öğrenmemizi sağlıyor. Peki bunun için neye İhtiyacımız var: (İndirmek için isimlerine basın) Şartlar: B450 ve üstü anakart gerekir. Bazı B350 anakartlarda çalışmasa bile %85' inde çalışıyor. -Ryzen Master (Kapalı olsa da olur...forum.donanimarsivi.com
Hocam silikonunuzu bilirsek eğer daha net bir voltaj değeri söyleyebiliriz. Örneğin benim işlemcim platin silikon 1.175V ile 4.4GHz yiyor. Seninki belki iyi silikon 1.1V ile 4.0GHz yer belki 1.2V ile yer.benim buna ihtiyacım yokki kardeşim 4.0 a sabitleyip voltaj vericegim sadece
sistem da2 ya yapanlarla aynı slikona sahiptir yani.Hocam silikonunuzu bilirsek eğer daha net bir voltaj değeri söyleyebiliriz. Örneğin benim işlemcim platin silikon 1.175V ile 4.4GHz yiyor. Seninki belki iyi silikon 1.1V ile 4.0GHz yer belki 1.2V ile yer.
sistem da2 ya yapanlarla aynı slikona sahiptir yani.
Hayır değil şans işi.sistem da2 ya yapanlarla aynı slikona sahiptir yani.
tam olarak nasıl ögrenicemHer işlemcinin silikonu aynı değildir, yani silikonu öğrenmeniz gerekiyor.
tam olarak nasıl ögrenicem
sonuçları aldım şimdi ne yapmam lazımArkadaşın attığı rehber ile testi yapın orda söylüyor zaten.
sonuçları aldımHocam silikonunuzu bilirsek eğer daha net bir voltaj değeri söyleyebiliriz. Örneğin benim işlemcim platin silikon 1.175V ile 4.4GHz yiyor. Seninki belki iyi silikon 1.1V ile 4.0GHz yer belki 1.2V ile yer.
Ne çıktı silikon?sonuçları aldım şimdi ne yapmam lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
sonuçları aldım