T6 ultra öneririm istersen üst tarafada 2 tane fan alırsın kalan paraya güzel olur 4.2 ghz t6 ultra 1.3 v bu arada üstte 2 fan 60 derece alıyorum full yükte en fazla şu ghz e çıkarırsın demek saçma olur kasan ve işlemcinin silikon kalitesi önemli onun 2020 ise 4.5 4.6 yaparsın rahatİyi bir hava veya sıvı soğutma ile gigabyte b450 m s2h üzerinde bu işlemciyi kaç GHz'e çıkartabilirim ?
(Ayrıca 300 TL ye hava soğutma önerirseniz sevinirim)
silikona bağlı. 2020 model ise cevap muhtemelene evet.Bu anakart üzerinde 4.6 ya kadar çıkartabilir miyim ?
Kasan ne ve 3600 ü şuan kullanıyormusunBildiğim kadarıyla anakartın üzerindeki güç üniteleri ile alakalı
Bu anakart için geçerli değil mi ?T6 ultra öneririm istersen üst tarafada 2 tane fan alırsın kalan paraya güzel olur 4.2 ghz t6 ultra 1.3 v bu arada üstte 2 fan 60 derece alıyorum full yükte en fazla şu ghz e çıkarırsın demek saçma olur kasan ve işlemcinin silikon kalitesi önemli onun 2020 ise 4.5 4.6 yaparsın rahat
Peki anakart ile ilgili sıkıntı olurmu , sonuçta voltajı çok fazla vermeyeceğizsilikona bağlı. 2020 model ise cevap muhtemelene evet.
Şuan kullanmıyorum DA-3 ile ilgili sorun yaşadım ve biraz uzadı .Kasan ne ve 3600 ü şuan kullanıyormusun