Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz?Hmm, yani sence r5 3600x ile 3060ti alınır mı? ultra ayarlarda oynuyorum ve 165hz monitörüm var. Oyunlarım kasmasın yeter kısacası.
Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz?Hmm, yani sence r5 3600x ile 3060ti alınır mı? ultra ayarlarda oynuyorum ve 165hz monitörüm var. Oyunlarım kasmasın yeter kısacası.
csgo ve rust testi yapabilir misin her şey en yüksekteBattle Bus içindeyken ve Battle Bus dan atlarken Map yüklendiği için drop vardı bayağı. Yere indikten sonra hiç drop olmadı
Valorant, GTA 5, RDR2, BF5, BF 1,Hangi tarz oyunlar oynuyorsunuz?
Hmm, single veya multi olarak söylerseniz daha iyi olur. Hangisi daha ağırlıklı?Valorant, GTA 5, RDR2, BF5, BF 1,
FPS ve TPS ağırlıklı.
Kesinlikle multi, RDR2 de online, GTA da Online. Single bir tek RDR oynuyorum. Arada sırada Single BF. Ama çoğunlukla neredeyse her zaman multi oynuyorum.Hmm, single veya multi olarak söylerseniz daha iyi olur. Hangisi daha ağırlıklı?
Anladım, multi oyunlarda darboğaz daha çok olacaktır maalesef. Yine de alınabilir bence, @cfranko sen ne dersin?Kesinlikle multi, RDR2 de online, GTA da Online. Single bir tek RDR oynuyorum. Arada sırada Single BF. Ama çoğunlukla neredeyse her zaman multi oynuyorum.
Her türlü 10600 daha mantıklı.İlk öncelikle eline sağlık bir şey sormak istiyorum @cfranko
Şimdi benim 11.000TL bütçem var, 3060Tİ'li bir makine alabiliyorum önümde iki seçenek var;
i5 10600 alıp b460 serisi anakart almak ya da
r5 3600x alıp b550 serisi anakart almak.
Hangisi sence daha mantıklı? Ve darboğaz olması ekran kartıma veya sistemime zarar verir mi? İlk defa sistem toplayacağım.
1080P kullanıyorum, FPS oyunları ve bazen de RDR2 gibi ağır oyunlar oynuyorum.
Kasma sıkıntısı yaşayacak kadar darboğaz olur mu? Yani abartılacak kadar.Anladım, multi oyunlarda darboğaz daha çok olacaktır maalesef. Yine de alınabilir bence, @cfranko sen ne dersin?
Yani Drop olacağını sanmıyorum, tam bütçeniz nedir?Kasma sıkıntısı yaşayacak kadar darboğaz olur mu? Yani abartılacak kadar.
Maks. 11,700TLYani Drop olacağını sanmıyorum, tam bütçeniz nedir?
O bütçeye 5600x + 3060 Ti’lı sistem alınır muhtemelen, konu açın yardımcı olayım.Maks. 11,700TL