Neler Yeni

RYZEN 5 3600 UNDERVOLT

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar artık bu konuyu açmaktan bıktım fakat ne zaman açsam sürekli @kandes22 yardım ediyor. Yahu ben sıcaklık düşürmek için UV yapmak istiyorum ama mesela silikon diyelim kötü ne olacak PC açılmayacak mı arkadaşlar ve ya varsayalım benim silikon çöp gibi onun için direk çalışacak bir değer var mı ? ALLAH aşkına bir el atın ya

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
kardesım yardım edelım ilk adım işlemcini ghz 4.2 yap voltaj olarak 1.2 ver
ardından r20 testi uygula çökmez ise arka arkaya 3 kere tekrarla sonucu buraya yaz

ha işemci sogutucusunu sokup işlemci üstünü resim atarsan ben sana slikon hakkında bilgi verebilirim işlemcin iyi kotu nokta atısı voltaj degeri saglarım

Umutcan12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
685
İsim
Umutcan
Arkadaşlar artık bu konuyu açmaktan bıktım fakat ne zaman açsam sürekli @kandes22 yardım ediyor. Yahu ben sıcaklık düşürmek için UV yapmak istiyorum ama mesela silikon diyelim kötü ne olacak PC açılmayacak mı arkadaşlar ve ya varsayalım benim silikon çöp gibi onun için direk çalışacak bir değer var mı ? ALLAH aşkına bir el atın ya
Cbp yap sabit 3.6 gHz de çalışsın biosdan kapatabilirsin.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
Kanka bios pilini çıkart-tak yaparsın sorun olmaz. Benim silikon iyi geldi 0,06'da açtı sistemi :D

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
PC acmakla oyun oynarken çökme kapanma donma arasındaki fark nedir ?
Kanka PC açamazsa zaten o voltaji vs. yanlış yapmışsındır silikonun kötüdür BİOS pilini çıkart-tak yaparsın eski ayarlara döner.

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Kardeşim kullandığın işlemciye çok kolay undervolt yapılıyor.Ne kadar kötü silikon olursa olsun.En kötü ihtimal alırsın bi t6 ultra.Bunda kafaya takacak ne var bu kadar ?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesela biz @kandes22 ile UV yaptık AAA oyunlarda bile 1080p Ultra 60 derecelerde dolaşıyor (bkz: Witcher 3) Normalde 83 84 derece bile görüyodum :D

al kardeısm bunlarda benım konular bunlarda yardımcı olur takıldıgın yerde forumca bilgili insanlar var onlarda yardımcı olur.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali

al kardeısm bunlarda benım konular bunlarda yardımcı olur takıldıgın yerde forumca bilgili insanlar var onlarda yardımcı olur.
Kanka yanlış kişiye attın sanırım :D

epyhon

80+
ufak bi araştırma ile güzel değerler bulabilirsin madem denemek yanılmak sana zor geliyor yada ne yapıcağını bilmiyorsun örnek olarak benimde işlemcim 3600 ve 1,275 volt ve 4.2ghzde çalışıyo cpb kapalı olarak

Top Bottom