RYZEN 5 3600 UNDERVOLT

Kanka bios pilini çıkart-tak yaparsın sorun olmaz. Benim silikon iyi geldi 0,06'da açtı sistemi :D
Usta bişey sorabilir miyim ?
Post automatically merged:

Arkadaşlar artık bu konuyu açmaktan bıktım fakat ne zaman açsam sürekli @kandes22 yardım ediyor. Yahu ben sıcaklık düşürmek için UV yapmak istiyorum ama mesela silikon diyelim kötü ne olacak PC açılmayacak mı arkadaşlar ve ya varsayalım benim silikon çöp gibi onun için direk çalışacak bir değer var mı ? ALLAH aşkına bir el atın ya
@crazyreign

Arkadaşlar artık bu konuyu açmaktan bıktım fakat ne zaman açsam sürekli @kandes22 yardım ediyor. Yahu ben sıcaklık düşürmek için UV yapmak istiyorum ama mesela silikon diyelim kötü ne olacak PC açılmayacak mı arkadaşlar ve ya varsayalım benim silikon çöp gibi onun için direk çalışacak bir değer var mı ? ALLAH aşkına bir el atın ya

Direk çalışacak değer olur tabi.

Mesela 40.00 ratio yani 4 GHz 1.3V.

Stok fan ise 1.3V üstünü geçmeyin.

4.2 GHz 1.3V deneyebilirsin ama stok fanla 4 GHz 1.2V 4.2 GHz 1.3V'dan daha mantıklı olur.
Bir arkadaş stok fanla 4.2 ghz yi 1.2V ile yapmış ben 4.2 ghz 1.25 ile denesem açılır mı ve bazı videolarda cool and quite falan ve ryzen master gördüm bunları kullanmak zorunda mıyım

Bir arkadaş stok fanla 4.2 ghz yi 1.2V ile yapmış ben 4.2 ghz 1.25 ile denesem açılır mı ve bazı videolarda cool and quite falan ve ryzen master gördüm bunları kullanmak zorunda mıyım

Ryzen Master önermem.

1.0875V ile 4.2 GHz'da kullanan var.

Bence 4 GHz 1.15V deneyin, PC açılmaz ise BIOS resetlersiniz.

Ryzen Master önermem.

Şimdi hocam bişeyler yazacağım doğrularsan sevinirim bir de rahatsız etmiyorum değil mi ?

Ryzen Master önermem.

1-Bana UV için gereken uygulama yok yani biostan da yapabilirim değil mi ?
2-4 GHZ İLE 1.15V verirsem FPS düşer mi ne kadar düşer ?
3- bu işlem garanti bozmuyor değil mi ?
4-Eğer pc açılmazsa bios pilini çıkarıp takarak ayarları eski haline mi getirmiş olacağım

1-Bana UV için gereken uygulama yok yani biostan da yapabilirim değil mi ?
2-4 GHZ İLE 1.15V verirsem FPS düşer mi ne kadar düşer ?
3- bu işlem garanti bozmuyor değil mi ?
4-Eğer PC açılmazsa bios pilini çıkarıp takarak ayarları eski haline mi getirmiş olacağım

1-Evet gerek yok, BIOS üzerinden işlemi gerçekleştirin.
2-Düşmez.
3-Bozmuyor.
4-Evet öyle yapacaksınız.

1-Evet gerek yok, BIOS üzerinden işlemi gerçekleştirin.
2-Düşmez.
3-Bozmuyor.
4-Evet öyle yapacaksınız.
Usta çok özür dileyerekten sana özelden yazsam 1-2 sorum daha var da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,187
Üyeler
191,040