@Dambıldor sana kaç V vermiştik?Override
@Dambıldor sana kaç V vermiştik?Override
1.1375@Dambıldor sana kaç V vermiştik?
Müsaitken söyliycem offset’i de yapalım.1.1375
hocam şimdi uv videoları izliyorumda amd cool and quiet diye bir şey var onu kapamadım ama etkisi olur mu acaba ? herkes kapıyorda@Dambıldor sana kaç V vermiştik?
Cool n Quite da büyük ihtimalle varsa bile en OC yaptığında kapanıyordur, CPB gibi. OC mode expert bir işe yarar mı bilmiyorum yarayacaksa açık olsun, istersen dene.hocam şimdi uv videoları izliyorumda amd cool and quiet diye bir şey var onu kapamadım ama etkisi olur mu acaba ? herkes kapıyorda
oc modu da experte alıyolar neden bilmiyorum ama videolarda öyle yapıyolar
Cool n quite yokmuş zaten bulamadım expert yaptım da oda bir şey değiştirmicek ben sıcaklıkla felan memnunum offsete uğraşmaya gerek yok fakat bu neden r20 yaparken o kadar düşük puan verdi şuan yapınca vermiyor ama neden oldu onu anlamadım çünkü 3753 alırken 2800 düşmesi çok garip bios yeniden kurunca bir daha olmadıCool n Quite da büyük ihtimalle varsa bile en OC yaptığında kapanıyordur, CPB gibi. OC mode expert bir işe yarar mı bilmiyorum yarayacaksa açık olsun, istersen dene.
Hm, peki diyoru. Yapabileceğim tek şey artık OC yani. Aklıma sorun nedir çözüm nedir bir şey gelmiyor.Cool n quite yokmuş zaten bulamadım expert yaptım da oda bir şey değiştirmicek ben sıcaklıkla felan memnunum offsete uğraşmaya gerek yok fakat bu neden r20 yaparken o kadar düşük puan verdi şuan yapınca vermiyor ama neden oldu onu anlamadım çünkü 3753 alırken 2800 düşmesi çok garip bios yeniden kurunca bir daha olmadı
hocam aynı olay yine oldu oyuna giriyorum mhz 4050 de çıkıyorum bi r20 testi yapayım diyorum puan 3750 yerine 2800 geliyo o kadar sabit voltaj ghz vermemize rağmen kafasına göre iş yapıyor format atıcam ben en iyisi ryzen master biraz bozmuş gibi biosuLLC olduğu için 1.144 oluyor normal.