Save and Exit kısmına basınca herhangi bir menü mü açılıyor?Evet devam
Restore Defaults'a bas, ardından enter'a bas.Bunlar çıkıyo
Dur sakin, ilk bi BIOS menüsünün fotoğrafını at. Voltajlara bakacağım.Tamam her şey sıfırlandı ilk olarak Cpb ve PBO kapıyorum sonra diğerlerini girip çıkıyorum
XMP açtıysan son olarak Windows'a dön ve Görev Yönetici, CPU-Z açıp fotoğraf at.Hocam ayarları yapmıştım bile ama her şey autodaydi Bi daha resetleyebilirim isterseniz ben voltajlar a bakacağınızı düşünmemiştim
yok aynı hocam yinede teşekkür ederim yeni bios gelince kendi voltajımı vermeyi tekrar dnerimXMP açtıysan son olarak Windows'a dön ve Görev Yönetici, CPU-Z açıp fotoğraf at.
Olmaz ise yapabilecek bir şey yok. Vdrop olsa çözerdik ama verdiğimiz voltajdan yukarı bir değer veriyor. Yani istenilen voltajda çalışmıyor. Benim başıma da gelmişti, sonra sanırsam yeni BIOS geldiğinde güncelleyip ayarları uyguladığımda hallolmuştu. Ben bir de offset veriyorum.
Tabii ki iyi. Soğutucu alarak zaten çok daha güzel işler başarılabilir. Tam istediğin voltajda çalışmasını sağlamak istedik ama olmadı. Ryzen Master BIOS'u bozabiliyor. Kaldırmamıza rağmen garip. BIOS güncellemesi geldiğinde günceller ve ayarları girersin. Tahminen çözülür. Pek dert edilecek bir şey değil, sen istedin diye uğraştık1.144 de o kadar kötü değil zaten auto olmasından iyidir oyun içi 75i geçmesinde.
çok teşekkür ederim çoğu şeyi de öğrendim artık konu açmama da gerek kalmaz bi sıkıntı çıkmadığı sürece iyi günler dilerim yakın zamanda t6 ultra ya da kuzen wraith prismini bana vercek düşürürüm sıcaklıklarıTabii ki iyi. Soğutucu alarak zaten çok daha güzel işler başarılabilir. Tam istediğin voltajda çalışmasını sağlamak istedik ama olmadı. Ryzen Master BIOS'u bozabiliyor. Kaldırmamıza rağmen garip. BIOS güncellemesi geldiğinde günceller ve ayarları girersin. Tahminen çözülür. Pek dert edilecek bir şey değil, sen istedin diye uğraştık
Soğutucun gelince bana özelden mesaj at. Daha iyi değerler deneriz.çok teşekkür ederim çoğu şeyi de öğrendim artık konu açmama da gerek kalmaz bi sıkıntı çıkmadığı sürece iyi günler dilerim yakın zamanda t6 ultra ya da kuzen wraith prismini bana vercek düşürürüm sıcaklıkları
Sana son tavsiyem, (işe yaraması garanti değil baştan söyleyeyim) ancak denemenden zarar gelmeyeceğini düşündüğüm için boş bir vaktinde bu Bios’u elindeki flaşla tekrar kur. Eğer geçerse Ryzen Master’ı daha elleme. Geçmezse sebebi benim için de bir sır olarak kalacak.çok teşekkür ederim çoğu şeyi de öğrendim artık konu açmama da gerek kalmaz bi sıkıntı çıkmadığı sürece iyi günler dilerim yakın zamanda t6 ultra ya da kuzen wraith prismini bana vercek düşürürüm sıcaklıkları