Neler Yeni

Ryzen 5 3600X + RTX 2070 SUPER sisteme PSU önerebilir misiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan

T.P.G.

80+ Titanium
Arkadaş görüntüye önem veriyor diye sıvı soğutma koydum. Ama Wraith Prism'de cidden çok güzel duruyor hatta bence sıvı soğutmadan da iyi :D. Dee kasayı ne yapıcaz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abi ben çok beğendim aklıma sadece 600w takıldı. Nvidia 650w öneriyor diye biliyorum. Bir sıkıntı çıkmaz di mi?
500W veren PSU ile 2080S kullanıyordu @cfranko
Ama sıvı soğutma değilde Wraith Prism içeren R7 3700X alınabilir @FightForHonor'un attığı sisteme de bir bakın bence.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Arkadaş görüntüye önem veriyor diye sıvı soğutma koydum. Ama Wraith Prism'de cidden çok güzel duruyor hatta bence sıvı soğutmadan da iyi :D. Dee kasayı ne yapıcaz?

500W veren PSU ile 2080S kullanıyordu @cfranko
Ama sıvı soğutma değilde Wraith Prism içeren R7 3700X alınabilir @FightForHonor'un attığı sisteme de bir bakın bence.
Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Nasıl olur ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Sinerji Bright Ryzen 7 3700X 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX2070 Super fiyatı bu sistemde kasayı değiştirip alınabilir mi sence ?
Ssd sorunlumuydu sanki ?
:)))) abi görüntü önemsizdi de beyaz TD 500'ü görene kadar... Çok istiyorum TD 500'ü sadece orada ısrarcıyım :D Bildiğim kadarıyla sinerjiden alırken istediğimiz ürünü sepete ekleyip mail atınca istediğimiz haliyle ürünü gönderiyorlar. Öyle bir video izlemiştim. Eğer öyle yapabilirsek ryzen 7 işlemcim olur :)

T.P.G.

80+ Titanium
Corsair iCUE 465X Tempered Glass RGB Beyaz USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Nasıl olur ?
Görünüş olarak mükemmel ama önündeki cam hava akışını olumsuz etkiler. Gerçi ekran kartıyla işlemcinin ısınacağınıı sanmam olabilir.

:)))) abi görüntü önemsizdi de beyaz TD 500'ü görene kadar... Çok istiyorum TD 500'ü sadece orada ısrarcıyım :D Bildiğim kadarıyla sinerjiden alırken istediğimiz ürünü sepete ekleyip mail atınca istediğimiz haliyle ürünü gönderiyorlar. Öyle bir video izlemiştim. Eğer öyle yapabilirsek ryzen 7 işlemcim olur :)
Güzel olur ama bence almadan önce bi iletişime geç yapabilir misiniz diye, olursa çok iyi olur :).

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Görünüş olarak mükemmel ama önündeki cam hava akışını olumsuz etkiler. Gerçi ekran kartıyla işlemcinin ısınacağınıı sanmam olabilir.

Güzel olur ama bence almadan önce bi iletişime geç yapabilir misiniz diye, olursa çok iyi olur :).
12k'yı aşkın para verip r5 3600 almaktansa aşağı yukarı aynı paralara r7 3700x almak var. Diğer parçalarına da iyice bakayım ona göre kararıma size ileteyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Ryzen 5 5600X ile bir sistem deneyeceğim 15DK'ya atarım.
Oyunda 10700K ile yarışıyor :).
Aslında render için alıyorum zaten o yüzden AMD almak istiyorum. Render performansları akıl alır gibi değil.. Çok iyi. Heyecanla sisteminizi bekliyorum

T.P.G.

80+ Titanium
Aslında render için alıyorum zaten o yüzden AMD almak istiyorum. Render performansları akıl alır gibi değil.. Çok iyi. Heyecanla sisteminizi bekliyorum
Maalesef toplayarak satan güvenilir sitelerde 5600X stoğu bulunmadığından bir sistem oluşturamadım.
Hazır satılan sistemler ise bütçenin çok üstünde. 3700X olan sistemi almak daha mantıklı gibi şu an.

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Maalesef toplayarak satan güvenilir sitelerde 5600X stoğu bulunmadığından bir sistem oluşturamadım.
Hazır satılan sistemler ise bütçenin çok üstünde. 3700X olan sistemi almak daha mantıklı gibi şu an.
Şu an almayacağım zaten. İnşallah bu ay içerisinde diyeyim. Ben size alacağım zaman yazsam olur mu?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Farklı sitelerden çok daha ucuza gelecektir. İndirim günlerindeyken toplu sistem almak mantıklı değil gibi şu an için. Ayrıca siz PSU önerisi istememiş miydiniz?

T.P.G.

80+ Titanium
Şu an almayacağım zaten. İnşallah bu ay içerisinde diyeyim. Ben size alacağım zaman yazsam olur mu?
Özelden atıyorum iletişim bilgilerini

Farklı sitelerden çok daha ucuza gelecektir. İndirim günlerindeyken toplu sistem almak mantıklı değil gibi şu an için. Ayrıca siz PSU önerisi istememiş miydiniz?
Arkadaş montajı yapamam dedi. PSU önerisi istedi ama sistemi baştan dizdik şu an :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Özelden atıyorum iletişim bilgilerini

Arkadaş montajı yapamam dedi. PSU önerisi istedi ama sistemi baştan dizdik şu an :D
Sağolun her donanım arşivine girip sistem parçası sorduğumda 2-3 bin lira daha pahalı sistem topluyoruz :) Ama siz olmasanız çok dandik pc alacaktım.. Sizlerin sayesinde iyi bir bilgisayar alacağımm gibi duruyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,043,372
Üyeler
165,523
Son üye
yeque