Neler Yeni

Ryzen 5 3600x RTX 3060 Ti darboğaz yapar mı ?

Nazif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nazif Kaş
2k monitör için param yok testlerde darboğaz olduğnu biliyorum oyunları ultra ayarlada oynayınca zevk alıyorum ve böyle olmas gerek darboğaz konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? rekabetçi oyunları da ultra da oynayacağım evet çünkü yıllardır oyunu biraz olsun akıcı yapmak için ayaları o kadar kıstım ki oyundan hiç bir zevk almıyordum. ilerde para biriktirip 2k alacağım ama şu an para yok

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
2k monitör için param yok testlerde darboğaz olduğnu biliyorum oyunları ultra ayarlada oynayınca zevk alıyorum ve böyle olmas gerek darboğaz konusunda sıkıntı yaşarmıyım ? rekabetçi oyunları da ultra da oynayacağım evet çünkü yıllardır oyunu biraz olsun akıcı yapmak için ayaları o kadar kıstım ki oyundan hiç bir zevk almıyordum. ilerde para biriktirip 2k alacağım ama şu an para yok
Darboğaz sadece ekran kartını az kullanmasını sağlamıyor dostum oyunların droplanması tarzı şeylere de sebep oluyor yani rekabetçi oyunlarda monitör alana kadar droplanma sıkıntıları yaşayabilirsin(sadece rekabetçi oyunlarda değil) bence yine monitör alana kadar dayanabilirsin ama droplanma yaşarsın

Moobe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Batın Erdeve
Bence olmaz tatlı bir kombinasyon olur ama daha aşşağısı kurtarmaz en taban işlemci 3600 overclok yaparsanda tadından yenmez

hakan32

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,502
İsim
Hakanbey
2k veya 4k da oynarsan şayet işlemciyi 3100 e kadar düşürebilirsin sorun çıkmaz. ancak 1k da işlemciye baya yük biniyor malesef en az 3600x seviyesi yeterli olacaktır.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,247
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
OC ile ucundan kurtarabilirsin ama RTX 3060 Ti tadı 2k çıkar

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Darboğaz sadece ekran kartını az kullanmasını sağlamıyor dostum oyunların droplanması tarzı şeylere de sebep oluyor yani rekabetçi oyunlarda monitör alana kadar droplanma sıkıntıları yaşayabilirsin(sadece rekabetçi oyunlarda değil) bence yine monitör alana kadar dayanabilirsin ama droplanma yaşarsın
Drop yaşamaz, sadece performansı kısıtlanır.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,744
İsim
Eren Yeager
Drop yaşamaz, sadece performansı kısıtlanır.
Darboğaz dropta yapıyor dostum kendimden biliyorum 😔
He darbogazın ne kadar olduğuna göre değişiyor mu onu bilmiyorum yalan söylemeyeyim

Nazif

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nazif Kaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Darboğaz dropta yapıyor dostum kendimden biliyorum 😔
He darbogazın ne kadar olduğuna göre değişiyor mu onu bilmiyorum yalan söylemeyeyim
Çok büyük bir darboğaz söz konusu değil o yüzen bir kaç fps az alırım eğer darboğaz %20-%30 lara çıksa evet drop olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ali gelturan
nvdia denedim masasından 2k yap çözünürlüğü oyna

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,387
Üyeler